Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
27 mac 7 gol 3 asist üst seviye mi knkAdamın tüm istatistikleri üst seviye çok normal konuşulan paralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
27 mac 7 gol 3 asist üst seviye mi knkAdamın tüm istatistikleri üst seviye çok normal konuşulan paralar
Adamın tüm istatistikleri üst seviye çok normal konuşulan paralar
Ben hiç izlemedim de sinan yılmaz ve bizim eski scout bülent kalafat adamı aşırı övdü. En çok beklediğim transferdi şahsen ama olmadıBu herife hic isinamadim, sekidika gibi cikacak diye korkuyom
Sırf bizde oynuyor diye bu kadar da gömülür mü ya? Bi fenerli bu yorumu yapsa normal, kıskançlıktan yapıyor derim.30-35 milyon euro civari edecek bir oyuncu
25 yasinda olmasina ragmen atletizm disindaki cogu ozelligi baya esksik sanirim 30 lu yaslarinda en ust duzey seviyesine ulasacak
Ozamanda atletizmi dusmus olacak
Kısa sürse de 13 Ocak’tan önce gelemiyor.Skriniar konusu fazla uzun surmemeli cunku defans hatti SOS veriyor, hele Sanchez bir mac olmayinca hep problem.
Eger Skriniar mevzusu uzayacaksa ben olsam gider Facundo Medina'yi alirdim.
Atletico Madrid istemiş 10 milyondan fazla istemişler olmamış.
Atletico istemişse baya iş var demektir
Sadece orada oynayamamış, luton townda gayet iyi görünüyor. Premier lig seviyesi gayet iyi.Benfica bir futbolcudan kolay kolay vazgeçiyorsa o adam ağır çöptür. İnşallah kabore’u falan almayız.
Hiç izlemedim luton da süre almis pl de inşallah yanılırsınKaborenin iyi çıkma ihtimalı sıfır
Ben de izlemedim kapak analizi yaptımHiç izlemedim luton da süre almis pl de inşallah yanılırsın
Vallaha ben Benfica’nın ve Porto’nun bedavaya veya çok çabuk vazgeçerek bıraktığı hiçbir oyuncunun iyi çıktığını hatırlamıyorum renktaş.Sadece orada oynayamamış, luton townda gayet iyi görünüyor. Premier lig seviyesi gayet iyi.
Benfica foruma baktım ben böyle çöp oyuncu görmedim yazıyorlar![]()
Vallaha ben Benfica’nın ve Porto’nun bedavaya veya çok çabuk vazgeçerek bıraktığı hiçbir oyuncunun iyi çıktığını hatırlamıyorum renktaş.
İnşallah konuşulduğu gibi 6-7 milyon para verip almayız.