Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
Miaukatze gelirse formasini alacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar vermişlerdi sponsorluk için?Ocak'ta yapılacak Florya ihalesi için şartnameyi alan ilk inşaat şirketi Pasifik Holding oluyormuş. Bir firma daha varmış ama onaylatmadıkları için ismini söylemedi yüksek ihtimalle Nivak Group'tur. En az 3-4 firma girecekmiş.
Formasını almak mı?, en son böyle dedigin biri geldimi lan peki yoksa basımızı mı yaktın şuan :dMiaukatze gelirse formasini alacam
Osimhen bonservis(?)Sermaya artırımı
Bankalar Birliği Kapatma
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri
Ali Samiyen Spor Kompleksi Salon
Avrupadan Pilot Futbol Takımı
Avrupa Kupası![]()
Miaukatze zaten daha iyi, uzasinKolo Muani Arsenal'a onerilmis. Arsenal yonetimi bu konuyu onumuzdeki hafta degerlendirip geri donus yapacakmis.
Uykumuz geldi heralde:Formda bir Nelsson > Skriniar
DansoSkriniar'dan baska stoper adi gecti mi?
Ufak meseleleri yazmıyorum, kişiler gelir geçerOsimhen bonservis(?)
Sen niye bu kadar dert ediyorsun ki? Sanki senin kişisel finansal sorunlarınmış gibiMikautadze nedense bana çok zor trasnfer olarak duruyor yav - nasıl bu kadar rahat ve %80 + ymış gibi haber basıyorlar anlamıyorum.
CL ye gidemedik - nakit kasada ne var ne yok - tek talibi olmayızdır . 20 M nun altında nasıl biter bu iş - hadi maaşı kısmen ucuz olabilirde (Dybala 'ya göre mesela )
çok gaz olamıyorum henüz trasnferde - daha çok ziyech / nelsson ne şekilde çıkacağız onu bekliyorum. 3üncü bir hamle olursa yusuf vs .
Çok umut dolusun!Anladığım kadarıyla plan bir kiralık stoper (örn. Skriniar) bir kiralık bek (örn. Kabore) alıp bütçeyi Mikautadze'ye gömmek. Gerçekleşeceğini sanmıyorum bu planın. Muhtemelen Ziyech ve Nelsson takımda kalır ve mühim bir hamle yapmadan yolumuza devam ederiz
Atletico Madrid istemiş 10 milyondan fazla istemişler olmamış.
Atletico istemişse baya iş var demektir
Atletico Madrid istemiş 10 milyondan fazla istemişler olmamış.
Atletico istemişse baya iş var demektir
Alakası yok brezilya liginin en iyi oyuncularından biri tüm brezilya talip başkanları satmıyorBu herife hic isinamadim, sekidika gibi cikacak diye korkuyom