- 22 Ocak 2010
- 53.507
- 34.450
- 3.073
makatzadenin oynadığı dakikaya oranla gol/asist oranı oldukça iyi yalnız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam işteÜzerlerine birileri çökene kadar zengine birşey olmaz bu ülkede
herife niye götoğlanı diyip duruyosun rtaş.makatzadenin oynadığı dakikaya oranla gol/asist oranı oldukça iyi yalnız
Sirket sermayesi atiyorum 5 TL ama yetmiyor hadi bunu 15 TL yapalimSermaye artirimini oldum olasi anlamiṣ degilim
Gozune kestirmişherife niye götoğlanı diyip duruyosun rtaş.
Bazıları çökmeye izin vermeden direnebiliyor bir şekilde derin bağlantılarla uzun yıllar boyu. Zaten onlar da çok zenginleşiyor bu süreçtetamam işte
üzerine birileri çökebiliyor sen de söylüyorsun. bundan ala 'bir şey olma' durumu mu var
bu ülkede siyasi erk kendi zenginini yaratır bu Cumhuriyet kurulduğundan beri böyledir
Koç o dönemin beşli çetesi değilse nedir. Hatta vakıflar üzerinden bir okuma yaptığımızda bunun Osmanlı'da da böyle olduğunu görürüz
tamam işte siyaset oyununu doğru oynuyorlar da ondanBazıları çökmeye izin vermeden direnebiliyor bir şekilde derin bağlantılarla uzun yıllar boyu. Zaten onlar da çok zenginleşiyor bu süreçte
O anlamda demiyorum yav. Bir şekilde anlaşıp arayı iyi tutmayı başaranlara birşey olmuyor diyorum. Burnunun dikine giden boyun eğmeyene herşeyi yapabilirlertamam işte siyaset oyununu doğru oynuyorlar da ondan
izin vermiyor falan yok devlet kimseden icazet almaz istediğini yapar
rekabet de olmadığı için siyaset oyununu doğru oynayan Koç gibi şirketler ülkenin emeğini emcükleyebiliyor
fakirlere de bir şey olmuyor bunu yaptıkları takdirdeBir şekilde anlaşıp arayı iyi tutmayı başaranlara birşey olmuyor diyorum
söylediklerimin yanlış olduğunu düşünüyorsan donelerle angaje edersin ama okudukça doğru olduğunu fark etmişsindir sanırımNeyin mücadelesindesin @Ali Bektaş
Nasıl olmuyor. Git herhagi bir suç işle de bak nasıl çifte standart uygulanıyor. Adamı iteklediler diye 7 ay hapis cezası verdiler birine daha geçen. Git bi stadı bas bakalım ne yapıyorlar mesela veya birilerini tehdit et. Say say bitmezfakirlere de bir şey olmuyor bunu yaptıkları takdirde
ha şöyleNasıl olmuyor. Git herhagi bir suç işle de bak nasıl çifte standart uygulanıyor. Adamı iteklediler diye 7 ay hapis cezası verdiler birine daha geçen. Git bi stadı bas bakalım ne yapıyorlar mesela veya birilerini tehdit et. Say say bitmez
Mega zenginlere birşey yapılamıyor şuan. Düzen böyleha şöyle
sorunu saptayalım
olay zenginler değil
olay Ali Koç
aynen Ali Koç'a an itibariyle kimse bi şey yapamaz
istese çekip adam vurabilir şu an muhtemelen
€18m + €7m + kardan 20% pay + 5 yıllık €3.5m mukavele fit misin.Mikautadze çok üst düzey bir oyuncu
Yazdığında Türkiye'nin güncel şartlarında tek bir doğru yok maalesef.söylediklerimin yanlış olduğunu düşünüyorsan donelerle angaje edersin ama okudukça doğru olduğunu fark etmişsindir sanırım
20m + 5 yıllık 2.75 m maaş temiz€18m + €7m + kardan 20% pay + 5 yıllık €3.5m mukavele fit misin.
Gece 1 de bu infoyu okumak şahane.Mikautadze çok üst düzey bir oyuncu
Lautaro etkisi yaparGece 1 de bu infoyu okumak şahane.