Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
makatzadenin oynadığı dakikaya oranla gol/asist oranı oldukça iyi yalnız

Üzerlerine birileri çökene kadar zengine birşey olmaz bu ülkede
tamam işte

üzerine birileri çökebiliyor sen de söylüyorsun. bundan ala 'bir şey olma' durumu mu var

bu ülkede siyasi erk kendi zenginini yaratır bu Cumhuriyet kurulduğundan beri böyledir

Koç o dönemin beşli çetesi değilse nedir. Hatta vakıflar üzerinden bir okuma yaptığımızda bunun Osmanlı'da da böyle olduğunu görürüz

Sermaye artirimini oldum olasi anlamiṣ degilim
Sirket sermayesi atiyorum 5 TL ama yetmiyor hadi bunu 15 TL yapalim

elinde hisse bulunduran herkes sermaye arttirimina hissesi kadar katilmak zorunda
Galatasaray elindeki hisse kadar sermaye koyuyor Halka arz olan senet sahipleride koyuyor aradaki 1.7M TL burdan geliyor

Guclu sermaye guclu sirket daha cok kazanc
Win Win

tamam işte

üzerine birileri çökebiliyor sen de söylüyorsun. bundan ala 'bir şey olma' durumu mu var

bu ülkede siyasi erk kendi zenginini yaratır bu Cumhuriyet kurulduğundan beri böyledir

Koç o dönemin beşli çetesi değilse nedir. Hatta vakıflar üzerinden bir okuma yaptığımızda bunun Osmanlı'da da böyle olduğunu görürüz
Bazıları çökmeye izin vermeden direnebiliyor bir şekilde derin bağlantılarla uzun yıllar boyu. Zaten onlar da çok zenginleşiyor bu süreçte

Bazıları çökmeye izin vermeden direnebiliyor bir şekilde derin bağlantılarla uzun yıllar boyu. Zaten onlar da çok zenginleşiyor bu süreçte
tamam işte siyaset oyununu doğru oynuyorlar da ondan

izin vermiyor falan yok devlet kimseden icazet almaz istediğini yapar

rekabet de olmadığı için siyaset oyununu doğru oynayan Koç gibi şirketler ülkenin emeğini emcükleyebiliyor

tamam işte siyaset oyununu doğru oynuyorlar da ondan

izin vermiyor falan yok devlet kimseden icazet almaz istediğini yapar

rekabet de olmadığı için siyaset oyununu doğru oynayan Koç gibi şirketler ülkenin emeğini emcükleyebiliyor
O anlamda demiyorum yav. Bir şekilde anlaşıp arayı iyi tutmayı başaranlara birşey olmuyor diyorum. Burnunun dikine giden boyun eğmeyene herşeyi yapabilirler

fakirlere de bir şey olmuyor bunu yaptıkları takdirde
Nasıl olmuyor. Git herhagi bir suç işle de bak nasıl çifte standart uygulanıyor. Adamı iteklediler diye 7 ay hapis cezası verdiler birine daha geçen. Git bi stadı bas bakalım ne yapıyorlar mesela veya birilerini tehdit et. Say say bitmez

Nasıl olmuyor. Git herhagi bir suç işle de bak nasıl çifte standart uygulanıyor. Adamı iteklediler diye 7 ay hapis cezası verdiler birine daha geçen. Git bi stadı bas bakalım ne yapıyorlar mesela veya birilerini tehdit et. Say say bitmez
ha şöyle

sorunu saptayalım

olay zenginler değil

olay Ali Koç

aynen Ali Koç'a an itibariyle kimse bi şey yapamaz

istese çekip adam vurabilir şu an muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt