Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1735302301831.webp

Kabore çok üst düzey bir oyuncu değil ama bizim oyun anlayışına bire bir uyum sağlayacak bir oyuncu.

Geçen sene en az 10 tane 90 dk. Luton Town maçı izledim. Boey sonrası mutlaka alıp denememiz gerektiğini düşündüğüm bir oyuncuydu. Hatta neden yaz transfer dönemi yoklamadık diye şaşırıyordum.

Luton defans yaparak yada işte rakiplerinin üstüne gelmesine izin vererek benimsediği oyun anlayışından, birazda düşmesi kesin olarak bakılmaya başlandığı ligin 2. yarısından itibaren oyun anlayışını değiştirip kora kor mücadeleyi seçti ve çok önemli sonuçlar aldı. O dönem takımda en diri kalıp ikili mücadelelerde herkesi süpüren adam Kabore'ydi. Çok iyi bir sezon geçirdi orada.

Elbette aşağı yukarı her Afrikalı defans oyuncusunda olduğu gibi kademe hataları yapabiliyor ama bizim oyun anlayışında Boey kadar olmasa da öne çıkabilecek bir oyuncu. Hatırlayın zaten Boey, Okan Hocanın oyun anlayışında sivrilip bu paralara satıldı. Hatta mecburen oynatıldığı ilk maç yani Antalya deplasmanında bile o oyun anlayışında öne çıkacağının mesajlarını vermişti.

Ben alınıp denemesini kesinlikle isterim. Yarım sezonluk Benfica macerasında kafadan futbolu silmediyse çok başka şeyler izletebilir. Benfica o çakma Danimarkalı sağ beki satmaya çalışıyordu. O yüzden Kabore'yi aldılar fakat o lavuk ellerinde kalınca onun piyasa değeri düşmesin diye mecbur onu oynatıyorlar. Planlama istedikleri gibi gitmedi, hoca değişti falan filan...

Dediğim gibi 6 aylık süreçte kafayı kırmadıysa bizim oyuna tam uyacak profilde bir oyuncu almış oluruz. En azından opsiyonlu kiralık ile umarım bir 6 ay deneriz. Benim beklentim yüksek.

Okan hoca dripling yapan bek istiyor onu anladıkta oyuncu savunmayı aksatınca hop mideye indiriyor yine bunu çözmemiz lazım Köhn ve Angelino bu sebepten gitti

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sağ bek için önerim Ola Aina, tam aradığımız adam. Hızlı,ayaklarına hakim,savunma yönü iyi ayrıca yıllardır Premier Ligde.
Ek olarak sözleşmesi haziranda bitiyor, Nottingham uzatırmı vs bilmiyorum ama yoklanmalı diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallah atkadaşlar Taliscadan bağımsız yszıyorum şimdi verdiğiniz tepkilerden dolayı

sizin çoğunuza kalsa

mertensmi şimanskimi

şimanski derdiniz

icardimi en nesrimi

en nesri derdiniz

ki bende icardide net soğukdum geldiğinde ki sakatlık, özel hayatı filan bakınca mantıklıydı

ama işte tamda böyle adamlar X factor oluyor ligde

ha keşke her transfer davinson, osimhen gibi NETOĞLUNET olsa gram soru işareti barındırmayan

X faktör topçular dikkatinizi çekerim genelde kalitesi tartışılmayacak topçular oluyor

aldığımız scout transferlerinin ne yazık ki tutma oranı 5de 1 iken

kaliteli topçuda 2de1 oluyor

ha genç topçuları rahatlıkla yolluyorsun ama çoğunun takıma kattığı değer mertensle icardinin 10da 1 bile değil

yani her gördüğünüz starı mesela dybalayı boklamayı kesin

adım gibi eminim okan hocaya sorun kesin dybala en çok istediğidir

mesela skriniarmı dansomu çğnuz danso diyorsunyz

açın türkiye avusturya maçını dansoyu izleyin herif ayaksızın sözlük anlamı

sırf genç diye istiyorsunuz ama skriniarın kalitesinin 10da1 yok herifde futbol zekasını saymıyorum bile

skriniar x faktor oluşturacak topçu

hepinize toplu yanıt olsun

talisca davarını bende istemiyorum zaten ama öyle boklanacak topçuda değil
çok maç çözer ne yazık ki
1-2 ay antremanada toparlar
mentalini bilemem ama o ayrı konu

Vallah atkadaşlar Taliscadan bağımsız yszıyorum şimdi verdiğiniz tepkilerden dolayı

sizin çoğunuza kalsa

mertensmi şimanskimi

şimanski derdiniz

icardimi en nesrimi

en nesri derdiniz

ki bende icardide net soğukdum geldiğinde ki sakatlık, özel hayatı filan bakınca mantıklıydı

ama işte tamda böyle adamlar X factor oluyor ligde

ha keşke her transfer davinson, osimhen gibi NETOĞLUNET olsa gram soru işareti barındırmayan

X faktör topçular dikkatinizi çekerim genelde kalitesi tartışılmayacak topçular oluyor

aldığımız scout transferlerinin ne yazık ki tutma oranı 5de 1 iken

kaliteli topçuda 2de1 oluyor

ha genç topçuları rahatlıkla yolluyorsun ama çoğunun takıma kattığı değer mertensle icardinin 10da 1 bile değil

yani her gördüğünüz starı mesela dybalayı boklamayı kesin

adım gibi eminim okan hocaya sorun kesin dybala en çok istediğidir

mesela skriniarmı dansomu çğnuz danso diyorsunyz

açın türkiye avusturya maçını dansoyu izleyin herif ayaksızın sözlük anlamı

sırf genç diye istiyorsunuz ama skriniarın kalitesinin 10da1 yok herifde futbol zekasını saymıyorum bile

skriniar x faktor oluşturacak topçu

hepinize toplu yanıt olsun

talisca davarını bende istemiyorum zaten ama öyle boklanacak topçuda değil
çok maç çözer ne yazık ki
1-2 ay antremanada toparlar
mentalini bilemem ama o ayrı konu
Icardi mi en nesri mi diye sorduğunda en nesri diyen beyinsizle direkt iletişimi kopart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt