- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Samet Akaydin Al Shabab duyumları yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gündemde değilse istediği kadar haber yapılsın demek istiyorum iş yönetim ve hocada bitiyor boş beleş adamları gündemlerine bile almamaları lazımGündem yaratıyor işte sürekli konuşulmasını sağlıyor. Taraftar bir süre sonra bi yapamadınız transferi diye yangın çıkarıyor ekstra baskı oluşturup daha fazla kazanıyorlar transferden.
Aleykum Selam Hakan'ım
Jelert yada yeni gelen bekten birini oynatıp diğerini yedekten sokacak aynı şekilde devam edecek yani Jelert. Kaan'da orta sahaya girecek diye düşünüyorum ama bu 4'lü de oluyor. 3'lü de bir de Skriniar konuşulduğu için o zaman dediğin bir fazlalık oluyor gibi. Benim düşüncem bek ve stoper mevkilerinde oynayabilen biri + 9.5 no alınacağı yönünde idi 3'lü oynayacaksak.Hasan ,kaan başlığında olsun maç başlıklarında olsun kaan ortasaha oynamali diyen başkası yoktur benim kadar ,nerdeyse her hafta mesaj atıyordum sinirden çünkü avrupa sampiyonasi maçlarını izledim geçen gün takımın en iyi adamlarından birisi kaandi adam zaten kendide diyor ortasaha oynamayı seviyorum diye
Sağ bek alırsak jelerti ne yapacak çünkü yabancı hakkı sorun olmazmi diye merak ettim
Piyasada Türk oyuncu sayısı az Kemal'im Abdülkerim iyi çıkmasaydı biz de alabilirdik ya da daha öncesinde Abdülkerim Fb veya Beşiktaş'tan 1'ine gitseydi biz alırdık kesinlikle kanks yavSamet Akaydin Al Shabab duyumları yok mu
Yerli Piqué bana göre MuradimPiyasada Türk oyuncu sayısı az Kemal'im Abdülkerim iyi çıkmasaydı biz de alabilirdik ya da daha öncesinde Abdülkerim Fb veya Beşiktaş'tan 1'ine gitseydi biz alırdık kesinlikle kanks yav
![]()
Haberin doğru olduğunu pek sanmıyorum. Bu performansla sözleşme uzatacağımızı hiç sanmıyorum. Dostlar alış verişte görsün tarzı kabul etmeyeceği bir teklif yapılabilir belki.musleraya yeni sözleşme teklif etmişiz 1 yıl daha bazı arkadaşların gözü aydın. seneye yediği tüm gollerde şahsım tarafından yuhalanacaktır
Şaka olmalımusleraya yeni sözleşme teklif etmişiz 1 yıl daha bazı arkadaşların gözü aydın. seneye yediği tüm gollerde şahsım tarafından yuhalanacaktır
Olmo'da bu durum varmış. Daha önce verdikleri lisansı iptal etmişler falan değişik durum.
musleraya yeni sözleşme teklif etmişiz 1 yıl daha bazı arkadaşların gözü aydın. seneye yediği tüm gollerde şahsım tarafından yuhalanacaktır
Olmo'da bu durum varmış. Daha önce verdikleri lisansı iptal etmişler falan değişik durum.
5 m kiralama + 40 m satın alma opsDaha neyi bekliyoruz???
Tüm şartları derhal zorlayalım