Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.522
- 73.501
- 5.188
Ciddi bir iddia
Oha 40 m euromuz var ve kullanamıyoz saçmalığ gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi bir iddia
Gündem yaratıyor işte sürekli konuşulmasını sağlıyor. Taraftar bir süre sonra bi yapamadınız transferi diye yangın çıkarıyor ekstra baskı oluşturup daha fazla kazanıyorlar transferden.Haber yaptırınca noluyor kulüp almaya mı karar veriyor
Kim olabilir, tutturduğu bir haber yok daha
Kabore değil
Ciddi bir iddia
Talisca için üzülen bir Allah'ın kulu yoktur hele bizim takıma zerre uymadığını sende biliyorsun.bu işin sonunda keşke taliscayı biz alaydık diyeceğiz
ben malımı bilirim
ahada göreceksiniz
talisca istediği kadar formsuz olsun
çok sinir bozucu şekilde maçlar kazandıracak
Göreceğiz ama hiç sanmıyorum. Takım düzenleri tamamen değişecek. Amrabat fred tandemiyle ileri 4lüyü oynatamazlar. Burası arap ligi değilbu işin sonunda keşke taliscayı biz alaydık diyeceğiz
ben malımı bilirim
ahada göreceksiniz
Boeyden gelenin yarısı da oray gittiBB'nin gelirlerin belirli kısmını bloke ettiği ve paranın o hesapta dokunamadan TL şeklinde bloke olarak kaldığı doğru ama blokede 40 milyon euro paramız olmaması inandırıcı değil. Sponsorluk paraları falan direk ödenmiyor sonuçta onlarında bir ödeme takvimi oluyor. Belki bu Leo rezidanstan satılan dairelerin paraları da o blokede oluyorsa bir ihtimal o zaman ama onlarda taksitle satıldığı için o da düşük ihtimal. Belirli bir para vardır ama bu seviyede değildir. herhalde.
risksiz diyorsun da devre arasinda sinirli sayidaki transfer haklarimizdan birini ya tutarsa transferi icin kullanmak ne kadar dogru? ara transferde daha net adamlar almaliyiz bence.
Doğru ama oradan 1 sene geçti 1.2 milyar TL faiz ödendi. O yüzden sanmıyorum blokede 40 milyon dolarımız olsun 300-400 milyon TL falan vardır. Sponsorların ödemesi ve bu kalan 65 dairende 20'sinin taksitli satıldığını düşünerek bunlar peşin geldiyse zaten vardır.Boeyden gelenin yarısı da oray gitti
deneyimledik rtaşÇok umut dolusun!
Doğru ama oradan 1 sene geçti 1.2 milyar TL faiz ödendi. O yüzden sanmıyorum blokede 40 milyon dolarımız olsun 300-400 milyon TL falan vardır. Sponsorların ödemesi ve bu kalan 65 dairende 20'sinin taksitli satıldığını düşünerek bunlar peşin geldiyse zaten vardır.
Timothy Castagne
Kenny Tete
Bunlardan biri mi acaba? Malum Fulham ile aramız iyi gibi
bu işin sonunda keşke taliscayı biz alaydık diyeceğiz
ben malımı bilirim
ahada göreceksiniz
Bu sermaye artışını becerebildiklerine göre biliyorlardır renktaş. Benim en büyük endişem bu BB'den çıktıktan sonra bol keseden yanlış harcamalarla tekrar borç yapmaları açıkcası.R.tas senin şu bildiklerini yönetimin %90i bilmiyordur