Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 yabancımız var

Ziyech
Nelsson
Yusuf

Gitmeye en yakın isimler gibi. Göndermekte sorun yaşadığımızı düşününce bence max 2 transfer olur

BB'nin gelirlerin belirli kısmını bloke ettiği ve paranın o hesapta dokunamadan TL şeklinde bloke olarak kaldığı doğru ama blokede 40 milyon euro paramız olmaması inandırıcı değil. Sponsorluk paraları falan direk ödenmiyor sonuçta onlarında bir ödeme takvimi oluyor. Belki bu Leo rezidanstan satılan dairelerin paraları da o blokede oluyorsa bir ihtimal o zaman ama onlarda taksitle satıldığı için o da düşük ihtimal. Belirli bir para vardır ama bu seviyede değildir. herhalde.

bu işin sonunda keşke taliscayı biz alaydık diyeceğiz

ben malımı bilirim

ahada göreceksiniz

talisca istediği kadar formsuz olsun

çok sinir bozucu şekilde maçlar kazandıracak
Talisca için üzülen bir Allah'ın kulu yoktur hele bizim takıma zerre uymadığını sende biliyorsun.

5-6 yıldır Arabistan'da takılan heriften medet umulmaz

ben malımı bilirim

ahada göreceksiniz

Göreceğiz ama hiç sanmıyorum. Takım düzenleri tamamen değişecek. Amrabat fred tandemiyle ileri 4lüyü oynatamazlar. Burası arap ligi değil

BB'nin gelirlerin belirli kısmını bloke ettiği ve paranın o hesapta dokunamadan TL şeklinde bloke olarak kaldığı doğru ama blokede 40 milyon euro paramız olmaması inandırıcı değil. Sponsorluk paraları falan direk ödenmiyor sonuçta onlarında bir ödeme takvimi oluyor. Belki bu Leo rezidanstan satılan dairelerin paraları da o blokede oluyorsa bir ihtimal o zaman ama onlarda taksitle satıldığı için o da düşük ihtimal. Belirli bir para vardır ama bu seviyede değildir. herhalde.
Boeyden gelenin yarısı da oray gitti

risksiz diyorsun da devre arasinda sinirli sayidaki transfer haklarimizdan birini ya tutarsa transferi icin kullanmak ne kadar dogru? ara transferde daha net adamlar almaliyiz bence.

Ara transfer en çok kazık yenen dönem bu yüzden mali olarak sıkıntıya gireceğimiz isimlere karşıyım ..

Boeyden gelenin yarısı da oray gitti
Doğru ama oradan 1 sene geçti 1.2 milyar TL faiz ödendi. O yüzden sanmıyorum blokede 40 milyon dolarımız olsun 300-400 milyon TL falan vardır. Sponsorların ödemesi ve bu kalan 65 dairende 20'sinin taksitli satıldığını düşünerek bunlar peşin geldiyse zaten vardır.

Doğru ama oradan 1 sene geçti 1.2 milyar TL faiz ödendi. O yüzden sanmıyorum blokede 40 milyon dolarımız olsun 300-400 milyon TL falan vardır. Sponsorların ödemesi ve bu kalan 65 dairende 20'sinin taksitli satıldığını düşünerek bunlar peşin geldiyse zaten vardır.

R.tas senin şu bildiklerini yönetimin %90i bilmiyordur

ben malımı bilirim

ahada göreceksiniz

Koşan bir mertense rağmen geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyoruz Talisca bize en son uyacak adamlardan biridir muhtemelen .. fener için mantıklı bir transfer herifler zaten doğru dürüst hücum yapamıyor şapkadan tavşan cikaracak adam gerekiyordu onlara ... Bizim skor sıkıntımız yok ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt