Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca için üzülen bir Allah'ın kulu yoktur hele bizim takıma zerre uymadığını sende biliyorsun.

5-6 yıldır Arabistan'da takılan heriften medet umulmaz
Herif 8 senedir profesyonel idmandan uzak önce Çin sonda Arap liglerinde seviyeyi herkes biliyor zaten herifin sorunu formsuzluk değil adam statik biriydi şimdi dahada statik ve geçen yıl.baktim nasıl 25 gol atmış diye forvet arkasından çok direkt forvet oynamışlar bunu penaldo sakatken, üstelik fenerin zaten statik olan oyununu 1 tık daha yavaş hale getirecek keske sağlam bonservis girse

Son zamanlarda Tottenham geçmişi oyuncular da alıyoruz o yüzden Djed Spence'de bek listesinde varsa ben şaşırmam.

5 yedikleri Liverpool macinda ben beğendim Spencei sol bek oynuyordu galiba Tottenham takım olarak çok kötüydü Özellikle ilk yarı baya kritik müdahaleleri oldu..Ben sanmıyorum buraya geleceğini en kötü premier lige kiralanır

Sağ bek haberleri bence sallama ,hoca jelerti kullanacam diyor ,sağ bek gelirse jelert nolacak?

kabore b.klandigi gibi les durmuyo istatistiki verilere bakilmak suretiyle de

1735296869489.webp

bu işin sonunda keşke taliscayı biz alaydık diyeceğiz

ben malımı bilirim

ahada göreceksiniz

talisca istediği kadar formsuz olsun

çok sinir bozucu şekilde maçlar kazandıracak
Bireysel yetenek ile 2-3 mac alir. Sonra o da modaya uyar Fener'deki gibi. 10 senedir para icin Arabistan ve Cin yapan adamin sen ne kadar kendini toplayabilecegini dusunuyorsun. Asil konu ise, sen bizim takimin iyi ya da kotu 2.5 senedir oturmus sisteminin cok kucumsuyorsun. Bu konuda fazla karamsarsin dostum.

Talisca 8 senedir falan avrupa duzeyinde futbol oynamiyor yav çin ustu arabistan yapti herif.

Inter'den kiralık Buchanan + Palacios + Correa paketi ile transferi noktalarız gibi bir his geldi birden

Sağ bek haberleri bence sallama ,hoca jelerti kullanacam diyor ,sağ bek gelirse jelert nolacak?
Kaan Ayhan'ı bence artık orta saha rotasyonuna sokmak istiyor ki Kaan'ı geçen seneden de orada gördüğümüzde iyi bir tutucu ve pas dağıtıcı olduğunu biliyoruz. Torreira gibi önde basmayı yapamaz ama onun olmadığı maçlarda orta sahayı tutmak, alan kapatmak için iyi bir tercih olur Kaan

Kaan Ayhan'ı bence artık orta saha rotasyonuna sokmak istiyor ki Kaan'ı geçen seneden de orada gördüğümüzde iyi bir tutucu ve pas dağıtıcı olduğunu biliyoruz. Torreira gibi önde basmayı yapamaz ama onun olmadığı maçlarda orta sahayı tutmak, alan kapatmak için iyi bir tercih olur Kaan
Hasan ,kaan başlığında olsun maç başlıklarında olsun kaan ortasaha oynamali diyen başkası yoktur benim kadar ,nerdeyse her hafta mesaj atıyordum sinirden çünkü avrupa sampiyonasi maçlarını izledim geçen gün takımın en iyi adamlarından birisi kaandi adam zaten kendide diyor ortasaha oynamayı seviyorum diye
Sağ bek alırsak jelerti ne yapacak çünkü yabancı hakkı sorun olmazmi diye merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt