Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.523
- 73.501
- 5.188
Tadic
İrfan
Macimin
Talisca
Dzeko
Fred
Nesri
Şu kadroyu fmde kurmam
İrfan
Macimin
Talisca
Dzeko
Fred
Nesri
Şu kadroyu fmde kurmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda Tottenham geçmişi oyuncular da alıyoruz o yüzden Djed Spence'de bek listesinde varsa ben şaşırmam.Lamptey olabilir sözleşmesi bitiyordu gerçi biz en son sözleşmesi biten kimi önceden bağladık hatırlamıyorum
Herif 8 senedir profesyonel idmandan uzak önce Çin sonda Arap liglerinde seviyeyi herkes biliyor zaten herifin sorunu formsuzluk değil adam statik biriydi şimdi dahada statik ve geçen yıl.baktim nasıl 25 gol atmış diye forvet arkasından çok direkt forvet oynamışlar bunu penaldo sakatken, üstelik fenerin zaten statik olan oyununu 1 tık daha yavaş hale getirecek keske sağlam bonservis girseTalisca için üzülen bir Allah'ın kulu yoktur hele bizim takıma zerre uymadığını sende biliyorsun.
5-6 yıldır Arabistan'da takılan heriften medet umulmaz
Son zamanlarda Tottenham geçmişi oyuncular da alıyoruz o yüzden Djed Spence'de bek listesinde varsa ben şaşırmam.
sag acikSağ bek haberleri bence sallama ,hoca jelerti kullanacam diyor ,sağ bek gelirse jelert nolacak?
Bireysel yetenek ile 2-3 mac alir. Sonra o da modaya uyar Fener'deki gibi. 10 senedir para icin Arabistan ve Cin yapan adamin sen ne kadar kendini toplayabilecegini dusunuyorsun. Asil konu ise, sen bizim takimin iyi ya da kotu 2.5 senedir oturmus sisteminin cok kucumsuyorsun. Bu konuda fazla karamsarsin dostum.bu işin sonunda keşke taliscayı biz alaydık diyeceğiz
ben malımı bilirim
ahada göreceksiniz
talisca istediği kadar formsuz olsun
çok sinir bozucu şekilde maçlar kazandıracak
ali ile acun daha çok karışacaklarmışTaliscayi dzeko ve elnesryi kesmeden oynatamazlar
Kaan Ayhan'ı bence artık orta saha rotasyonuna sokmak istiyor ki Kaan'ı geçen seneden de orada gördüğümüzde iyi bir tutucu ve pas dağıtıcı olduğunu biliyoruz. Torreira gibi önde basmayı yapamaz ama onun olmadığı maçlarda orta sahayı tutmak, alan kapatmak için iyi bir tercih olur KaanSağ bek haberleri bence sallama ,hoca jelerti kullanacam diyor ,sağ bek gelirse jelert nolacak?
Taliscayi dzeko ve elnesryi kesmeden oynatamazlar
İmparatorluk 300 yıl önce bitmedi mi yavİmparator konuşuyor
Hasan ,kaan başlığında olsun maç başlıklarında olsun kaan ortasaha oynamali diyen başkası yoktur benim kadar ,nerdeyse her hafta mesaj atıyordum sinirden çünkü avrupa sampiyonasi maçlarını izledim geçen gün takımın en iyi adamlarından birisi kaandi adam zaten kendide diyor ortasaha oynamayı seviyorum diyeKaan Ayhan'ı bence artık orta saha rotasyonuna sokmak istiyor ki Kaan'ı geçen seneden de orada gördüğümüzde iyi bir tutucu ve pas dağıtıcı olduğunu biliyoruz. Torreira gibi önde basmayı yapamaz ama onun olmadığı maçlarda orta sahayı tutmak, alan kapatmak için iyi bir tercih olur Kaan