Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.558
- 18.792
- 1.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç gündür Zaha profili nerde g... başı oynayan , sahada takım bütünlüğünü bozacak kronik adamlar var , sürekli haberleri pompalanıyor ! Dybala , Rashford derken şimdi de Richarlison.Hikmet Pınarbaş: ''Okan Hoca kendisine gelen çok az ismi veto eder. Dün Richarlison ismi geldi Okan Hoca'ya, hocanın bu sezon reddettiği ilk oyuncu oldu." (Tivibu)
Kabore ve skriniar gelecekse hemen gelmeli zaten formda değiller antreman temposu lazım.Kabore 4lu savunma beki, skriniar 3lü stoperi, anlamadım bu işi
Her gelen ilk 11 olacak diye bir şey yok 3 kulvardayız her maç farklı sistem ve oyuncular olabilir sakatlık cezalı rotasyon bir dünya olay varKabore istiyoruz, Skriniar istiyoruz, o halde Abdülkerim yedeğe mi geçecek 4'lü oynayacak isek? Anlamadım ben bu işten.
Eren elmalı-yusuf demir takası olacak bence lazyo ile
Yusuf Demir'in sol ayağı bile Eren Elmalı yapmaz ağır kazıklanırız.Eren elmalı-yusuf demir takası olacak bence lazyo ile
kabore kanat bek olarak da oynayamıyor mu ki yav herifi tanımadıgımdan soruyorumKabore 4lu savunma beki, skriniar 3lü stoperi, anlamadım bu işi
bunların amacı belli, şöyle tipleri tesislerden içeri sokmamalılarM. Ozcan yillik 6 milyon euro demis , o oyle 'biliyormus'. Zaten siz niye mali raporlara bakasaniz ki orada ne kadar aliyormus Ziyech kac yazilmis, bir onemi yok.
yav eyüp bari doğru oyuncu fotosu koy