Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf demiri korner bayragiyla bile takaslasak kaziklanmis olmayiz ne diyonuz yaw

Bu kadar bi bok yapmayip ovulen topcu yoktur
Daha 21 yaşında diğeri 25 yaşına gelmiş bir kalas bile olamamış geçen bizim maçta penaltı pozisyonunda topu uzaklaştıracam diye asist yaptı.

Korner direğini Eren'e tercih ederim.

Daha 21 yaşında diğeri 25 yaşına gelmiş bir kalas bile olamamış geçen bizim maçta penaltı pozisyonunda topu uzaklaştıracam diye asist yaptı.

Korner direğini Eren'e tercih ederim.
Eren en azindan profesyonel futbolcu

Sene basinda da yusufu ove ove bitiremiyodun gitmemesinin mallik olacagini soylemistim

Nitekim 13 dk falan sure buldu

madem lyon satis yapmak zorunda maitland-niles niye dusunulmuyor? sag bek, sag kanat, on numara, forvet, ortasaha heryerde oynar.

Sene basinda da yusufu ove ove bitiremiyodun gitmemesinin mallik olacagini soylemistim

Herif sağlıklı kalamıyor ki sakat olmasa 11 oyunculularının olmadığı 1-2 yerde %100 şans bulurdu

Yunus, Barış veya daha niceleri için neler yazıldığına dönüp bakabilirsin konu başlıklarının altında buna benzer çöp, bitmiş, bundan futbolcu olmaz yazıları mevcut ki daha Yunus içinde yakın zamana kadar Kerem gitti bu mu bizi taşıyacak deniyordu.

Bu çocukta potansiyel olmasa Barcelona göremezdi belli ki disipline değil ego sahibiydi onları atlamışsa ki daha 21 yaşında Eren'in yaşına geldiğinde Yunus gibi bir patlama yapamayacağının bir garantisi var mı yok bu kadar emin konuşmanında bir garantisi yok.

Yunus, Barış veya daha niceleri için neler yazıldığına dönüp bakabilirsin konu başlıklarının altında buna benzer çöp, bitmiş, bundan futbolcu olmaz yazıları mevcut ki daha Yunus içinde yakın zamana kadar Kerem gitti bu mu bizi taşıyacak deniyordu.

Bu çocukta potansiyel olmasa Barcelona göremezdi belli ki disipline değil ego sahibiydi onları atlamışsa ki daha 21 yaşında Eren'in yaşına geldiğinde Yunus gibi bir patlama yapamayacağının bir garantisi var mı yok bu kadar emin konuşmanında bir garantisi yok.

Var

Yusuftan bişe olmayacak

Ben transfer politikasında hem kulübün başarılı dönemlerindeki geleneklere sadık kalınması hem de eğer seçenek varsa yerliden yanayım.

Misal Uğurcan Berke çok iyi kaleciler ancak Taffarel, Mondragon ve Muslera gibi güney Amerikalı kaleci kültürümüz de mevcut. Buradan devam edilmeli.

Aynı şekilde Mika vs iyi oyuncu olabilirler ama samimi söylüyorum ki sene başında almadık Oğuz Aydın kaçtı, Ahmed Kutucu’yu tercih ederim.

Türklerden çıkmayan oyuncular bellidir.

Hakan Ünsal’dan beri sol bek yok.
Gökhan Gönül son sağ bekti
İyi stoper yetiştiririz ama elit stoperimiz yoktur
Spekteküler bi 10 numara
ve world class santrafor çıkmıyor

Bu 5 bölgeye yabancı transferi yapıp konuyu kapatmak lazım

Erden Timura yapılan en ufak eleştiri bile NANKÖRLÜĞÜN dik alasıdır!!

Adam ateşden gömlek giyip bu kulubu kurtardı
durdun özbeğe bile başkan olmayı öğretti

limtsiz beş kuruşsuz dünya yıldızlarını topladı

bugün Galatasaray bu haldeyse bunu. mimarıda ağadıda babasıda Erden Timurdur!!!!
Erden timuru elestiren Gsli degildir net!

Adam olmasa vasatsaray izleyip febeye özeniyorduk

Ama Gs taraftari nankördur, o yuzden elestirilmesi ṣaṣirtmiyor. Tipki efsanemiz Terime nefret kusanlar oldugu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt