Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyifler nasıl pukim

Takimimizin ustun performansi hakkinda yorumlarin nedir

Memnun muyuz ?
tatlar yerinde. Sen nasılsın reis?

puansal ve zihinsel anlamda rakiplerde kırılma yarattık artık. Büyüklüğümüzü dibine kadar hissettiler bjk filan bize yanlamaya başladı. Bayern olma işi tamamlandı. Ekonomide de açık ara en iyisi biziz. Şimdi bunu devam ettirme zamanı.

Her sene olduğu gibi çıkan isimlerin çoğu menejer önermesi.Menejer önermesini sanki klüp kendi teklif yapmış gibi gösteriyorlar.Nerde bitik herif var bizim lige öneriyor menejerleri işte.

Yedek olarak memnunlardır. Satmak isterler ama yazın ve minimum 10-15m gibi bir bedele. Şu an biz ancak kiralayabiliriz onlar da kiralık salmazlar iddiaya girelim istersen

Almayalım da ayrıca, 10 maç oynar mı sezonun kalanında muamma
Birakirlar birakmazlar konu degil, menajeri onermis diyorum zaten sag solda ismi gecen Brezilyali forvet Richarlison. Belli ki bir kulup ariyor, Tottenham niye satmasin parayi verdikten sonra salarlar zaten as oyuncusu degil. Kiralik vermeyebilirler ama zaten bize lazim degil kendisi, yani gecelim bunu.

Galatasaray muhabirlerinin ne halt oldugunu biliyoruz, simdi belgeyi goster desen 'ben brut maasini kast ediyorum' der. Suyun karsi tarafinda dusman belledigimiz herifin bildikleri bunlara 10 basar.
Fatih terim arabistana gidiyor ilk haberini yapan bjkli dybala'nın menajeri galatasaray stadına geliyor ilk haberini yapan fenerli. Utanç kaynağı şuan galatasaray muhabirleri. Hiçbirşey bilmiyorlar anca dış basında biri isim ortaya atıyor sürekli aynı ismi söyleyip duruyorlar.

gs gs'de
e1a20f57-878f-4ee0-bd0f-fc025da63318.webp

Fatih terim arabistana gidiyor ilk haberini yapan bjkli dybala'nın menajeri galatasaray stadına geliyor ilk haberini yapan fenerli. Utanç kaynağı şuan galatasaray muhabirleri. Hiçbirşey bilmiyorlar anca dış basında biri isim ortaya atıyor sürekli aynı ismi söyleyip duruyorlar.
Bu kepazeler iyi ki gs var diye dua etmeli zira olmasaydı bir halta yaramazlardı beleşten yalanlar ,palavralar ile para kazanıyorlar şimdi.

Bizim muhabirler birbirine laf atmaktan başka zaman bulamayınca haberlerede ulaşamıyorlardır.

Her sene olduğu gibi çıkan isimlerin çoğu menejer önermesi.Menejer önermesini sanki klüp kendi teklif yapmış gibi gösteriyorlar.Nerde bitik herif var bizim lige öneriyor menejerleri işte.

Devre arası bitik adam dışında birini almak zor ondan dolayı. Kimse oynayan oyuncusunu vermez

Çok dedik bu adamlar gereksiz kariyeri düşüşte birde üstüne prime dönemini yaşayan Kerem'i en verimli olduğu sol kanadından alıp 10 numaraya koymak zorunda kaldık diğer aldığımız adam Gökhan Sazdağı'na, Murat Paluli'ye üstünlük kuramıyordu.
Ziyech de, Zaha da, Tete de ilk alındığı an kimse böyle bir şey (gereksiz, kariyeri düşüşte vb) demedi.

Hepsi alındığı ilk gün son derece doğru ve iddialı transferlerdi.

Oyuncular performans veremeyince sonuca göre geçmişe dönük yargılama yapıyorsun.

Yapma.

Ziyech de, Zaha da, Tete de ilk alındığı an kimse böyle bir şey demedi.

Oyuncular performans veremeyince sonuca göre geçmişe dönük yargılama yapıyorsun.

Yapma.
Yalan yok geldiklerinde transfer gazıyla sevindim ama geçen seneki nöbetlerde Zaha'nın ihtimali konuşulduğunda bile gerek yok demiştim hatta Kerem'e yazık olacağına dair arşivde mesajlar duruyordur.

Tete ve Ziyech hiç ama hiç istediğim tarz bir adam değildi çünkü set futbolu oynamayacağımızı tahmin ediyordum burada Sergen bana aylarca Rashica üzerinden sallayıp durdu benim sevdiğim tarz adamlar Sallai, Rashica, Barış tarzı daha dengeli ve takım için oyunculardan yanayım.

skriniar esas cikisini sampdoria’da 4’lude sol stoper olarak yapti. illa 3’lu stoperi diye bir sey yok.

bu yaz turnuvada da 4’lu defansin sol stoperiydi.
4lu elbette oynar sevgili sumer .

nacizane , yine de ben olsam - inter izdusumlu 3lu olmak kaydiyla ; 3lu de oynatirim . inzaghi nin kullandigi taktik varyasyon denklemde .
kendisi peak prime donemi ,daha once de vurguladigim gibi ; inter donemidir nazarimda .

yinelemek gerekirse - ben bize gelecegini dusunmuyorum.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt