Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
Richarlison mental bitik, depresyonlari var psikolojisi yerlerde, kendi aciklamisti bunlari, uzak duralim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tatlar yerinde. Sen nasılsın reis?Keyifler nasıl pukim
Takimimizin ustun performansi hakkinda yorumlarin nedir
Memnun muyuz ?
davinson babayla aynı durumda yani HakanımRicharlison mental bitik, depresyonlari var psikolojisi yerlerde, kendi aciklamisti bunlari, uzak duralim
Birakirlar birakmazlar konu degil, menajeri onermis diyorum zaten sag solda ismi gecen Brezilyali forvet Richarlison. Belli ki bir kulup ariyor, Tottenham niye satmasin parayi verdikten sonra salarlar zaten as oyuncusu degil. Kiralik vermeyebilirler ama zaten bize lazim degil kendisi, yani gecelim bunu.Yedek olarak memnunlardır. Satmak isterler ama yazın ve minimum 10-15m gibi bir bedele. Şu an biz ancak kiralayabiliriz onlar da kiralık salmazlar iddiaya girelim istersen
Almayalım da ayrıca, 10 maç oynar mı sezonun kalanında muamma
Olmo'da bu durum varmış. Daha önce verdikleri lisansı iptal etmişler falan değişik durum.
Fatih terim arabistana gidiyor ilk haberini yapan bjkli dybala'nın menajeri galatasaray stadına geliyor ilk haberini yapan fenerli. Utanç kaynağı şuan galatasaray muhabirleri. Hiçbirşey bilmiyorlar anca dış basında biri isim ortaya atıyor sürekli aynı ismi söyleyip duruyorlar.Galatasaray muhabirlerinin ne halt oldugunu biliyoruz, simdi belgeyi goster desen 'ben brut maasini kast ediyorum' der. Suyun karsi tarafinda dusman belledigimiz herifin bildikleri bunlara 10 basar.
Bu kepazeler iyi ki gs var diye dua etmeli zira olmasaydı bir halta yaramazlardı beleşten yalanlar ,palavralar ile para kazanıyorlar şimdi.Fatih terim arabistana gidiyor ilk haberini yapan bjkli dybala'nın menajeri galatasaray stadına geliyor ilk haberini yapan fenerli. Utanç kaynağı şuan galatasaray muhabirleri. Hiçbirşey bilmiyorlar anca dış basında biri isim ortaya atıyor sürekli aynı ismi söyleyip duruyorlar.
Bizim muhabirler birbirine laf atmaktan başka zaman bulamayınca haberlerede ulaşamıyorlardır.Fatih terim arabistana gidiyor ilk haberini yapan bjkli dybala'nın menajeri galatasaray stadına geliyor ilk haberini yapan fenerli. Utanç kaynağı şuan galatasaray muhabirleri. Hiçbirşey bilmiyorlar anca dış basında biri isim ortaya atıyor sürekli aynı ismi söyleyip duruyorlar.
Fakir davies
Her sene olduğu gibi çıkan isimlerin çoğu menejer önermesi.Menejer önermesini sanki klüp kendi teklif yapmış gibi gösteriyorlar.Nerde bitik herif var bizim lige öneriyor menejerleri işte.
Ziyech de, Zaha da, Tete de ilk alındığı an kimse böyle bir şey (gereksiz, kariyeri düşüşte vb) demedi.Çok dedik bu adamlar gereksiz kariyeri düşüşte birde üstüne prime dönemini yaşayan Kerem'i en verimli olduğu sol kanadından alıp 10 numaraya koymak zorunda kaldık diğer aldığımız adam Gökhan Sazdağı'na, Murat Paluli'ye üstünlük kuramıyordu.
Hangi fimlerde karar kıldın neyi izleyeceksinBu aksam ve yarin tüm gün film günüm
Nöbette bulunamayacagim
Simdiden hayirli nobetler
Yalan yok geldiklerinde transfer gazıyla sevindim ama geçen seneki nöbetlerde Zaha'nın ihtimali konuşulduğunda bile gerek yok demiştim hatta Kerem'e yazık olacağına dair arşivde mesajlar duruyordur.Ziyech de, Zaha da, Tete de ilk alındığı an kimse böyle bir şey demedi.
Oyuncular performans veremeyince sonuca göre geçmişe dönük yargılama yapıyorsun.
Yapma.
4lu elbette oynar sevgili sumer .skriniar esas cikisini sampdoria’da 4’lude sol stoper olarak yapti. illa 3’lu stoperi diye bir sey yok.
bu yaz turnuvada da 4’lu defansin sol stoperiydi.