- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Suat abinin 1980lerden onerdigi filmlere bi bakacam üstadHangi fimlerde karar kıldın neyi izleyeceksin
Bir de squid game’in 2. Sezonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suat abinin 1980lerden onerdigi filmlere bi bakacam üstadHangi fimlerde karar kıldın neyi izleyeceksin
Kesinlikle izlemelisin dedigin 2 film yazar misin üstadKime aldik
Kime sattik
Zorla söyleteceksiniz bana büyük geliyoruz
Asgar Ferhadi'nin filmlerini izle acayip bir kafası var adamın.Suat abinin 1980lerden onerdigi filmlere bi bakacam üstad
Bir de squid game’in 2. Sezonu
Kesinlikle izlemelisin dedigin 2 film yazar misin üstad
Mıhdan dönüşünü kutlarımBurda yazarsam, konudan atilirim.
FIlm basliginda etiketle
Orada suat abinin önerdigi cok guzel filmler varBurda yazarsam, konudan atilirim.
FIlm basliginda etiketle
Hangi fimlerde karar kıldın neyi izleyeceksin
Kuzey afrika kalitesi bu isteLan ikinci yarıdaki tüm alacaklarını vereceksek niye yolluyoz ki seni? Gel tesislerde akşama kadar debelen, dur.
Orada suat abinin önerdigi cok guzel filmler var
Cöplüge cevirmeyeyim diye yazmiyorum oradan
Bu konu zaten cöplük
En son filmler başlığında soruyordu 1-2 filmde söylemiştik karar vermiştir diye sordum da hala vermemiş ki film soruyorNe izleyeceği belli değil mi yalandan soruyor burada![]()

epic games bugün hangi oyunu veriyor diye mi soralım bizde burada şimdi kardeşim konsept dışına çıkıp duruyoruz!!En son filmler başlığında soruyordu 1-2 filmde söylemiştik karar vermiştir diye sordum da hala vermemiş ki film soruyor![]()
Canımız ciğerimiz GSC'mizin en efsane konusuna ne hakla çöp diyebilirsin ha? Hayin herif!Orada suat abinin önerdigi cok guzel filmler var
Cöplüge cevirmeyeyim diye yazmiyorum oradan
Bu konu zaten cöplük