Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris davinson yunus
Correa sara torreira mika
Mertens
İcardi osimhen

​

dk 3 davinson

1735385422902.webp

Biz golu oyuncularin yeterlilik seviyesinden dolayi degil oyun mentalitemiz yuzunden yiyoruz.

Kaan ve apo yerine daha iyi 2 stoper getirsek yine cozum olmaz.

Cok ofansif oynadigimiz icin cok atiyoruz ama ayni zamanda da pozisyon verip yiyoruz haliyle

Kısmen katılıyorum renktaş fakat Sanchez'in yanına hem üçlü sistemde oynayabilecek hem de daha çabuk stoperlerimiz olsa kesinlikle daha az gol yeriz.
Aslında üç tane Sanchez lazım :berkan: :asd:

Mikautadze olursa mükemmel olur. Muani de süper olur ancak Muani bonservis ile gelmez. O yüzden Mikautadze bence harika transfer olur. Stoper ve kobore ye okeyim. Kabore girilebilecek düşük bir risk. Boey vaybı alıyorum. Hatta asistleri daha iyi ve daha hızlı.

Mikautadze olursa mükemmel olur. Muani de süper olur ancak Muani bonservis ile gelmez. O yüzden Mikautadze bence harika transfer olur. Stoper ve kobore ye okeyim. Kabore girilebilecek düşük bir risk. Boey vaybı alıyorum. Hatta asistleri daha iyi ve daha hızlı.
Asgari 30
Altına yokuz!

Manu zikgibie’yi kiralayacakmış.
Mikau denen herif olmuyorsa git kirala opsiyonla gel. Takımı oynatır orta sahaya gelir oyun kurar.
İcardiden beklediği oyun kurulumunu dünya üzerinde en iyi yapacak oyuncularsan biridir.

Juventus veya milan salça olabilir ama.

Manu zikgibie’yi kiralayacakmış.
Mikau denen herif olmuyorsa git kirala opsiyonla gel. Takımı oynatır orta sahaya gelir oyun kurar.
İcardiden beklediği oyun kurulumunu dünya üzerinde en iyi yapacak oyuncularsan biridir.

Juventus veya milan salça olabilir ama.

zirkze mi
bence o herif orta saha olucak eninde sonunda ztn
newkestıldaki JOELİNTON gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt