Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
Evet kime aliyoz kime kiraliyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyo![]()
Galatasaray is set to beat Juventus to sign coveted defender
Juventus is set to miss out on one of their key defensive targets as Milan Skriniar edges closer to a move to Galatasaray.www.juvefc.com
![]()
Plus personne ne veut du flop Wilfried Zaha !
Prêté par Galatasaray à l’Olympique Lyonnais jusqu’en juin prochain, Wilfried Zaha est dans l’impasse. Devenu indésirable sous les ordres de Pier (...) - Footmercatowww.footmercato.net
Yakin tarih mi, benim bildigim bayadir var.Yaşın kaç bilmiyorum ama yakın tarihe kadar avrupa kupalarında 1 takım adına o sezon forma giymiş topçu aynı turnuvada başka takım için kayıt olamıyordu (malum Lyon Avrupa Liginde). Fakat o kural kalkmış
Rezalet————Osimhen————
——Mertens-Mikautadze——
—Yunus-Sara-Torreira-Baris—
—Jakobs-Skriniar-Sanchez—
————Muslera————
3-4-2-1
Rezalet
Kadro kurun3lu kadro yapip kanat beklere baris yunus yazmaga utanmiyonuz mu
Miaukatze yi istermisinKime aldik
Kime sattik
Osi mika————Osimhen————
——Mertens-Mikautadze——
—Yunus-Sara-Torreira-Baris—
—Jakobs-Skriniar-Sanchez—
————Muslera————
3-4-2-1
Bende böyle yazacakdim knk ama mertens cok formda cikarmak istemedimOsi mika
Yunus
Jacobs sara torreira bariş
Apo davinson skriniar
Muslera
3-4-1-2
Bize geldiği zaman sıra herkes kılı kırk yarıp beş kuruş vermemeye çalışıyor. Opsiyon neyse o ya da dönsün geriAtalanta kesinlikle Zaniolo'nun bonservisini alcak. Ama; ''Galatasaray ile farklı bir anlaşmaya varmayı düşünüyor''
CDS
Bonservis bedelini 10 milyona düşürmeye çalışacaklar herhalde.
nelssonu da istiyor olabilirlerAtalanta kesinlikle Zaniolo'nun bonservisini alcak. Ama; ''Galatasaray ile farklı bir anlaşmaya varmayı düşünüyor''
CDS
Bonservis bedelini 10 milyona düşürmeye çalışacaklar herhalde.
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY