- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
ben makatzeyi istiyorum arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben makatzeyi istiyorum arkadaş
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Dostum Sivas maçını arkadaşımla izledim kırmızı + golden sonra bile çeviririz bu maçı dedik. Gerçekten dediğin gibiİstatistiklerin ötesinde bu yılki Galatasaray önceki 2 yıla göre bir şekilde biz bu maçı alırız rahatlığını daha çok veriyor .. Kaç yaşında babam bile aynı şeyi diyor gol yiyince eskiden bir paniklerdik strese girerdik ama bu sene bir şekil evirir ceviririz diyebiliyoruz..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Biz golu oyuncularin yeterlilik seviyesinden dolayi degil oyun mentalitemiz yuzunden yiyoruz.Açıkçası üçlü sistemde ve bizim oyun tarzımıza uygun takımdaki tek stoper Sanchez bence. Kaan sağ stoper yedeği, Apo ise sol stoper yedeği olmalı, oyun gücümüzü arttırmak istiyorsak. Mika hep gündemde tamam ama daha az gol yiyen ve daha az pozisyon veren bir hale bürünmemiz özellikle Avrupa için çok önemli.
Üçlüde sağ stoper dörtlü sistemde defansif sağ bek olarak oynayabilecek bir topçunun Mika transferinden de önemli olduğunu düşünüyorum. Sol stoperde Jakops'un Apo'dan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
John Arias'tan veya muadili her kimse sağ kanat-bekten ziyade sol kanat-bek alınmalı. Sağda Barış-Sallai-Jelert bu sezon bizi götürür.
Yunus zaten önde Mertens ile yan yana daha etkili. Mika gelirse Yunus-Mika-Osimhen yan yana oynar ve Mertens'i biraz ekonomik kullanmaya başlarız.