Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası üçlü sistemde ve bizim oyun tarzımıza uygun takımdaki tek stoper Sanchez bence. Kaan sağ stoper yedeği, Apo ise sol stoper yedeği olmalı, oyun gücümüzü arttırmak istiyorsak. Mika hep gündemde tamam ama daha az gol yiyen ve daha az pozisyon veren bir hale bürünmemiz özellikle Avrupa için çok önemli.
Üçlüde sağ stoper dörtlü sistemde defansif sağ bek olarak oynayabilecek bir topçunun Mika transferinden de önemli olduğunu düşünüyorum. Sol stoperde Jakops'un Apo'dan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
John Arias'tan veya muadili her kimse sağ kanat-bekten ziyade sol kanat-bek alınmalı. Sağda Barış-Sallai-Jelert bu sezon bizi götürür.
Yunus zaten önde Mertens ile yan yana daha etkili. Mika gelirse Yunus-Mika-Osimhen yan yana oynar ve Mertens'i biraz ekonomik kullanmaya başlarız.

Bir hikaye de ANK'dan geliyor

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu Correa her sene gundeme geliyor bir sekilde. Ortaya Mika gibi isimler salmasalar direkt evet dersin ama gene beklenti yukseldi.

Bir de İspanya liginde cok basarili Diego Ribas gibi hucumcularin burda dokulmesi soru isareti. Bana da kalsa Atletico’dan Correa’nin istatistigi Raspadoriden bir tik daha iyi olsa bile Italya ligindeki adami alirim mesela. Bu lige bir kac istisna haric hep iyi uyum sagliyorlar.

He Gift Orban , Cherki , ne bileyim Nice’deki 10 numara oynayan cocugu falan top diye oynar baya Mertens muadili bir isim.

İstatistiklerin ötesinde bu yılki Galatasaray önceki 2 yıla göre bir şekilde biz bu maçı alırız rahatlığını daha çok veriyor .. Kaç yaşında babam bile aynı şeyi diyor gol yiyince eskiden bir paniklerdik strese girerdik ama bu sene bir şekil evirir ceviririz diyebiliyoruz..

İstatistiklerin ötesinde bu yılki Galatasaray önceki 2 yıla göre bir şekilde biz bu maçı alırız rahatlığını daha çok veriyor .. Kaç yaşında babam bile aynı şeyi diyor gol yiyince eskiden bir paniklerdik strese girerdik ama bu sene bir şekil evirir ceviririz diyebiliyoruz..
Dostum Sivas maçını arkadaşımla izledim kırmızı + golden sonra bile çeviririz bu maçı dedik. Gerçekten dediğin gibi

Açıkçası üçlü sistemde ve bizim oyun tarzımıza uygun takımdaki tek stoper Sanchez bence. Kaan sağ stoper yedeği, Apo ise sol stoper yedeği olmalı, oyun gücümüzü arttırmak istiyorsak. Mika hep gündemde tamam ama daha az gol yiyen ve daha az pozisyon veren bir hale bürünmemiz özellikle Avrupa için çok önemli.
Üçlüde sağ stoper dörtlü sistemde defansif sağ bek olarak oynayabilecek bir topçunun Mika transferinden de önemli olduğunu düşünüyorum. Sol stoperde Jakops'un Apo'dan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.
John Arias'tan veya muadili her kimse sağ kanat-bekten ziyade sol kanat-bek alınmalı. Sağda Barış-Sallai-Jelert bu sezon bizi götürür.
Yunus zaten önde Mertens ile yan yana daha etkili. Mika gelirse Yunus-Mika-Osimhen yan yana oynar ve Mertens'i biraz ekonomik kullanmaya başlarız.
Biz golu oyuncularin yeterlilik seviyesinden dolayi degil oyun mentalitemiz yuzunden yiyoruz.

Kaan ve apo yerine daha iyi 2 stoper getirsek yine cozum olmaz.

Cok ofansif oynadigimiz icin cok atiyoruz ama ayni zamanda da pozisyon verip yiyoruz haliyle

Haziran temmuz ayında Okan Buruk icin hoca degil, futbolcudan anlamiyor, transferi bilmiyor diyen bazi tipler vardi.

Bugun bizle adı anılan ve hocanin da dogruladigi bazi oyuncular icin haziran da önermiştik falan diyorlar.

Olm hoca futbolcudan anlamiyordu? Bu sonuca gore sende anlamiyorsun hırb

3-4-2-1 veya 3-4-1-2 devam ettiğimizi düşünerek söylüyorum;

Bize muhakkak 1 stoper ve önde oynayacak hücumcu şart oğlu şart.

Sol kanat beklerimiz
Yunus
Jakops
Jelert
Berkan

Sağ kanat beklerimiz
Barış
Sallai
Jelert

Orta Saha Merkez
Torreira
Sara
Kaan
Kerem D.
Berkan
Efe

10 numara
TRANSFER
Mertens
Yunus
Sallai

Forvet
Osimhen
Batshuayi
Barış
Sallai

Stoper
TRANSFER
Sanchez
Abdülkerim
Jakops
Metehan
Nelsson
Kaan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt