Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen serdar ali muani osimhen benzeri bir adam diyordu, merak ettim baktım, osimhen ile alakası yok

3 lü ye hazırlık var arkadaşlar. Bakın çıkan isimlere hep aynı tarz. Hücumda hızlı defansta göbekte oynayabilecek bir stoper. Normalde sağ bekimiz yok direk sağ bek isimleri çıkardı ama biz stoper almaya çalışıyoruz ve ikinci santrafor 10 no oynayabilecek hızlı adamlar. Ve hücuma 2 adam alma durumu var. Demekki Batsuai yi yeterli görmüyorlar bu sistem için ki gayet doğru bu sebeple 2 adam almaya çalışıyoruz. Mertens te düşüş yaşar yakın zamanda ve okadar maçı kaldıramaz. Yavaş yavaş emekliliği geliyo. Bütün plan bunun üzerine 3 lü veya 4 lüde oynasak sağ beki halledebilecek Sanchez ve kaan ortasaha yine yedekleyen kaan diğer stoper de en az Sanchez ayarında. Bir akıl koyulmuş gayet iyi umarım alabiliriz ismi geçenleri. Açıkçası beni çok heyecanlandırıyo bu durum. Seviye atlarız

Biri Hakan Kuzu'yu durdursun. 3 aydır transfer görmedi delleniyor oğlan.

Muani'nin maaşı sanırsam 7 milyon yani yarım dönem kalan maaşı 3,5 eğer her şey ok ve maaşı sorun yapıyorsak sıkıntı. 6 ay için Muani'ye 3,5 milyon verilir.
3-4-1-2 devam ederiz bu durumda tek stoper ile transferi kapatma şansımız olur çünkü kenarda alternatif yeterli sayıda oluyor.

IMG_4897.webp
2018’de videosunda 2025’e kadar fener şampiyonluğu yok demiş bu sene de bize şampiyon diyor seneye şeytanın bacağını kırıyorlarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt