Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertensi hayatta kesmes hoca. 3-3-2-2 oynarız. Kanat beksiz.3-4-1-2’ye döneriz net
Muslera
Sanchez Skriniar Abdülkerim
Barış Torreira Sara Yunus
Mika
Kolomuani Osimhen
Yedekler
Günay
Kaan Ayhan
Jelert
Berkan
Kerem D
Mertens
Sallai
Batshuayi
Mertensi hayatta kesmes hoca. 3-3-2-2 oynarız. Kanat beksiz.

DavinsonYa hadi abi
Osimhen gidiyor mu ne alaka
Bu 3 ü aynı anda sahaya çıkarsa rakipler sahadan çekilir
kolo muani kanat forvette oynayamaz mı
Muani'de Icardi'nin kalitesinin çeyreği yok.Psg' nin amele pazarı gibi kalabalık kadrosunda herkes kaybolup gider. İcardi de böyleydi. Psg, chelsea gibi takımlarda değerli topçular arka planda kalabiliyor
çok gol yeriz olayına katılmıyorum bir kere ikisi mücadeleci bunların ayrıca bunları bırakıp rakibin orta sahyı ve defansı ileri çıkarması baya sağlam güven özveri tecrübe ister.O yüzden çok yemeyiz benceBu 3 ü aynı anda sahaya çıkarsa rakipler sahadan çekilir
Okan hoca sağbekte düşünüyor olabilirkolo muani kanat forvette oynayamaz mı
Psg 9 verse gitmeyecekti sanki.12 fazla olmuş onu demek istemiştim.
Çok gol yeme olayının çözümü arkaya 3 tane sanchez tarzı hızlı adam koymak. Bizim takımda yavaş defansçı olmazçok gol yeriz olayına katılmıyorum bir kere ikisi mücadeleci bunların ayrıca bunları bırakıp rakibin orta sahyı ve defansı ileri çıkarması baya sağlam güven özveri tecrübe ister.O yüzden çok yemeyiz bence
Muani de bundesligada uçmuş bir herif. Bence psg körelttiMuani'de Icardi'nin kalitesinin çeyreği yok.