Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda "şu şurada hiç oynamamış" laflarının bana göre hiç bir önemi yok. Futbolun tek bir doğrusu da yok. Adam belki de orada kariyer sezonunu verecek. Bunun tonla örneği var. Fatih Terim Taylan'ı daha önce hiç oynamadığı ön liberoya koydu milli takımlık oyuncu oldu. Gedson-Taylan ikilisiyle kötü giden sezonda şampiyon oluyorduk az kalsın.. Mertens Galatasaray'da orta sahalaştı vs..vs.. Düşünürsen tonla örnek bulursun.
Dediğini yaparsak 1 değil 2 tane risk alıyorsun ama sol tarafta.

Seneye Boey’i geri kiralarız hocam. Ayrıca BAY savunma yapmayı öğrenirse acayip bir kanat-bek olacak
Boey işini bilemem de BAY'ın yeri hücumdur

oturmuş bir hücumda düzenli olarak oynatıldığı vakit golleri asistleri sıralayan 1 babayiğit olduğunu defaatle kanıtlamıştır

Yunus bir daha asla kanat bek oynamaz. Ya mertens yerine oynar ya çift 10 numaranın oyuncusu olur.
Barış için bunu söyleyemiyoruz ama bana kalsa 3lü forvetin kanatlarından birisi yapılmalı. Ofansif katkısı çok daha yüksek herifin.

Futbol acilen 12 kişiyle oynanmalı yada kaleci oyuncu lazım bize. Robotlar gelişir kaleci olursa tabi tadından yenmez.

Yunus bir daha asla kanat bek oynamaz. Ya mertens yerine oynar ya çift 10 numaranın oyuncusu olur.
Barış için bunu söyleyemiyoruz ama bana kalsa 3lü forvetin kanatlarından birisi yapılmalı. Ofansif katkısı çok daha yüksek herifin.

Futbol acilen 12 kişiyle oynanmalı yada kaleci oyuncu lazım bize. Robotlar gelişir kaleci olursa tabi tadından yenmez.
Yunus için ben de 10 oynar diyordum ama 1 maçta oraya geçince kayboldu. Sırtı dönük top alınca etkisi çok düşüyor.

Psg, Skriniar ile Muani'de kolaylık yapalım bize Osimhen'i verin demiş.

Textor kupaları topladı Botafogo'ylan şimdi kulübü dağıtacak galiba komik biri

Psg, Skriniar ile Muani'de kolaylık yapalım bize Osimhen'i verin demiş.
IMG_1554.webp

Ts Eren'i şutlamayı düşünüyormuş. Rangers da Rıdvan'ı göndermek istiyormuş. İkisini de istemişiz. Trabzon aslında uygun fiyata göndermeye niyeti varmış ama konu biz olunca fazla para istemiş, taraftar tepkisinden çekiniyormuş. Sanki biz Fb'yiz gibi davranıyorlar.

Ts Eren'i şutlamayı düşünüyormuş. Rangers da Rıdvan'ı göndermek istiyormuş. İkisini de istemişiz. Trabzon aslında uygun fiyata göndermeye niyeti varmış ama konu biz olunca fazla para istemiş, taraftar tepkisinden çekiniyormuş. Sanki biz Fb'yiz gibi davranıyorlar.
IMG_6610.webp

Eren'e 500 bin euro vermem şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt