Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren 0 bonservis + 300 bin maaşa gelcekse ok fazlası zarar olur

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de korkuyorum para verip alırız diye.
Trabzonspor'un bile kurtulmak istediği adamı alıp ne yapacağız. Yedek olsun diye alınması bile mantıklı gelmiyor çünkü ihtiyaç duyduğunda sahada takıma ne katkısı olacak. Ömer bayram, oğulcan, taylan, aytaç kara benzeri bir transfer olur. Gereksiz ve anlamsız

Ts Eren'i şutlamayı düşünüyormuş. Rangers da Rıdvan'ı göndermek istiyormuş. İkisini de istemişiz. Trabzon aslında uygun fiyata göndermeye niyeti varmış ama konu biz olunca fazla para istemiş, taraftar tepkisinden çekiniyormuş. Sanki biz Fb'yiz gibi davranıyorlar.
Ts taraftarı için ist takımları hep aynıdır, kafalarından bunu silemezsin. Hep asiyiz, tekiz, kimsenin yanında olmayız, kimseye ihtiyacımız yok gibi absürt takıntıları var. Örneğin yönetimleri kim olursa olsun Uğurcan'ı bize sattığı an istifaya davet edilir sanki küme düşürmüş takımı gibi tepki yer.

Bunu göndermek istedikleri E. Elmalı için bile yaparlar, 2 ise 4 isterler.

İşin özü şikeden dolayı fb nefretleri var gibi gözükse de kafa yapıları ist takımlarına hep aynıdır. Bunlara 2011 şampiyonu diye pankart açtık, 2. devredeki maçta olay çıkardılar, ist'a tekrar geldiklerinde gs store yağmaladılar, Muslera'dan nefret ederler. Koç şikeli sezonda yönetimdeydi, şuan kulüpler birliği başkanı ve yeri geliyor onun kararının yanında duruyorlar.

Trabzonspor'un bile kurtulmak istediği adamı alıp ne yapacağız. Yedek olsun diye alınması bile mantıklı gelmiyor çünkü ihtiyaç duyduğunda sahada takıma ne katkısı olacak. Ömer bayram, oğulcan, taylan, aytaç kara benzeri bir transfer olur. Gereksiz ve anlamsız
Rıdvan hakkında ne düşünüyorsun hocam?

Şimdi baktım da çok sakatlık yaşamış.
Bence kadromuz seviye atlamışken artık vasat topçulardan uzak durmak lazım. Ahmet kutucu gibi ligde sivrilen yerlilere ve yedek için kerem, barış gibi geliştirilebilecek ucuz keşiflere yönelmeliyiz sadece ülke içinde. Diğerlerine gerek yok, bize gelince seviyemizin çok altında kalıyorlar

Bize eren de olmaz ridvan da. Erenin kademe anlayışı sıfır bildiğiniz sıfır. Kendi takımı bile sutlamak istiyor. Şöyle olur anlarsın hem stoper oynar hem bek dersin bek de olmazsa çekeriz stopere. Öyle biri değil eren. Rıdvan için önce de yazmıştım. Rıdvan mevki anlayışı yok maalesef. Pir pır oynuyor hızlı ama ileri çıktığında mevkisi boş hep. Takımı yorar. Bu aralar da sakat galiba.

Bence kadromuz seviye atlamışken artık vasat topçulardan uzak durmak lazım. Ahmet kutucu gibi ligde sivrilen yerlilere ve yedek için kerem, barış gibi geliştirilebilecek ucuz keşiflere yönelmeliyiz sadece ülke içinde. Diğerlerine gerek yok, bize gelince seviyemizin çok altında kalıyorlar
Ahmet sağlam Galatasarayli şahsen isterim takımda. Geçen jkye transfer olacak diye bir haber gördüm. Ben Aral şimşir isterim şahsen. İki üç tane maçını izledim sol ve on numarada oynar. Yunusa da benziyor stili falan.

Ahmet sağlam Galatasarayli şahsen isterim takımda. Geçen jkye transfer olacak diye bir haber gördüm. Ben Aral şimşir isterim şahsen. İki üç tane maçını izledim sol ve on numarada oynar. Yunusa da benziyor stili falan.
Aslında bizim gurbetçi topçulara yönelmemiz lazım illa ki yerli alacaksak.

Ola Aina nasıl bir futbolcu bilen var mı acaba? Bayağı iyi görünüyor.

Son düzenleme:
Sırf gs liseli diye orada zaten. Bu olduğundan beri altyapı rezil durumda. Bir fırsat görüp hemen kendini ön plana atıp reklam yapma işine girmiş şu fener maçı skorundan sonra.
Yunus'ta malesef ekmegine yag sürdü. Ha yanlis anlasilmasin iyiki bir yetenek A-takimin seviyesine geldi ama çok az ve üstün yetenekten dolayi, alt yapi les ama bak bizim alt yapidan Yunus çikip napiyor demeye hemen hazir olanlar var malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt