Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de korkuyorum para verip alırız diye.Eren'e 500 bin euro vermem şahsen.
Trabzonspor'un bile kurtulmak istediği adamı alıp ne yapacağız. Yedek olsun diye alınması bile mantıklı gelmiyor çünkü ihtiyaç duyduğunda sahada takıma ne katkısı olacak. Ömer bayram, oğulcan, taylan, aytaç kara benzeri bir transfer olur. Gereksiz ve anlamsızBen de korkuyorum para verip alırız diye.
Ts taraftarı için ist takımları hep aynıdır, kafalarından bunu silemezsin. Hep asiyiz, tekiz, kimsenin yanında olmayız, kimseye ihtiyacımız yok gibi absürt takıntıları var. Örneğin yönetimleri kim olursa olsun Uğurcan'ı bize sattığı an istifaya davet edilir sanki küme düşürmüş takımı gibi tepki yer.Ts Eren'i şutlamayı düşünüyormuş. Rangers da Rıdvan'ı göndermek istiyormuş. İkisini de istemişiz. Trabzon aslında uygun fiyata göndermeye niyeti varmış ama konu biz olunca fazla para istemiş, taraftar tepkisinden çekiniyormuş. Sanki biz Fb'yiz gibi davranıyorlar.
Rıdvan hakkında ne düşünüyorsun hocam?Trabzonspor'un bile kurtulmak istediği adamı alıp ne yapacağız. Yedek olsun diye alınması bile mantıklı gelmiyor çünkü ihtiyaç duyduğunda sahada takıma ne katkısı olacak. Ömer bayram, oğulcan, taylan, aytaç kara benzeri bir transfer olur. Gereksiz ve anlamsız
Bilmiyorum ki renkdaş orada ne yaptığını. Oynuyor mu, formda mı. Milli takıma almadıklarına göre iş yok herhaldeRıdvan hakkında ne düşünüyorsun hocam?
Şimdi baktım da çok sakatlık yaşamış. Halbuki daha genç. Yazık olmuş çocuğa. Ben normalde beğenirdim.Bilmiyorum ki renkdaş orada ne yaptığını. Oynuyor mu, formda mı. Milli takıma almadıklarına göre iş yok herhalde
Bence kadromuz seviye atlamışken artık vasat topçulardan uzak durmak lazım. Ahmet kutucu gibi ligde sivrilen yerlilere ve yedek için kerem, barış gibi geliştirilebilecek ucuz keşiflere yönelmeliyiz sadece ülke içinde. Diğerlerine gerek yok, bize gelince seviyemizin çok altında kalıyorlarŞimdi baktım da çok sakatlık yaşamış.
Ahmet sağlam Galatasarayli şahsen isterim takımda. Geçen jkye transfer olacak diye bir haber gördüm. Ben Aral şimşir isterim şahsen. İki üç tane maçını izledim sol ve on numarada oynar. Yunusa da benziyor stili falan.Bence kadromuz seviye atlamışken artık vasat topçulardan uzak durmak lazım. Ahmet kutucu gibi ligde sivrilen yerlilere ve yedek için kerem, barış gibi geliştirilebilecek ucuz keşiflere yönelmeliyiz sadece ülke içinde. Diğerlerine gerek yok, bize gelince seviyemizin çok altında kalıyorlar
Aslında bizim gurbetçi topçulara yönelmemiz lazım illa ki yerli alacaksak.Ahmet sağlam Galatasarayli şahsen isterim takımda. Geçen jkye transfer olacak diye bir haber gördüm. Ben Aral şimşir isterim şahsen. İki üç tane maçını izledim sol ve on numarada oynar. Yunusa da benziyor stili falan.
Yunus'ta malesef ekmegine yag sürdü. Ha yanlis anlasilmasin iyiki bir yetenek A-takimin seviyesine geldi ama çok az ve üstün yetenekten dolayi, alt yapi les ama bak bizim alt yapidan Yunus çikip napiyor demeye hemen hazir olanlar var malesef.Sırf gs liseli diye orada zaten. Bu olduğundan beri altyapı rezil durumda. Bir fırsat görüp hemen kendini ön plana atıp reklam yapma işine girmiş şu fener maçı skorundan sonra.
Aynen, Yunus rakip kaleye en yakin oynamasi gereken bir kaç oyuncudan biri.yunus ve barış bek oyuncusu degil ,bu çocuklar asla geride oynamamalı
Milli takımda iyi ama tsde kotuErene 8 milyona kadar cikilabilir