Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
Kaca birakirlar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesut 30 yaşında topu bıraktı. İlkay hala en rekabetçi ligde oynuyor. Buraya gelirse yerli de sayılacağı için büyük katkı verecektir.İlkay'ın kötü 1 oyuncu olduğunu söylemem ama buraya gelirse Mesut tarzı 1 transfer olur.Katkı vermez bence Avrupa'da takılsın![]()
Bence o Avrupa'da profesyonel 1'i burda gelip Lig'i kafasına takmaz.Daha öbce Galatasaraylı olduğunu söylemeyip şimdi hatırlıyosa ben o transferden korkarım.Bizim takıma gelmesin nereye gidiyosa gitsin..Mesut 30 yaşında topu bıraktı. İlkay hala en rekabetçi ligde oynuyor. Buraya gelirse yerli de sayılacağı için büyük katkı verecektir.
Galatasaray 5. yıldızı taktıktan sonra yabancı sayısını seneye tekrar düşürdüklerinde bedava İlkay'ı almayıp kaliteli yerli diye Bundesliga 2'de forma giyemeyen bir gurboya 7 milyon bonservis verip alırız. Tam bizlik iş olur.Bizim takıma gelmesin nereye gidiyosa gitsin..
İlkay'a 20-30 milyon euro maaş bağlamaktan yine iyi 1 deneme olur.Ki kanat rotasyonuna Ahmed Kutucu falan filan alınabilir.10 Numara'ya Mikautadze tarzı 1 hamle gelir.Türk olarakta iyi oyuncular sahibiz.Yabancı Kural'ı değişmez bence değişse de bizi pek etkilemez..Galatasaray 5. yıldızı taktıktan sonra yabancı sayısını seneye tekrar düşürdüklerinde bedava İlkay'ı almayıp kaliteli yerli diye Bundesliga 2'de forma giyemeyen bir gurboya 7 milyon bonservis verip alırız. Tam bizlik iş olur.
Bu cümle beni ferahlattı renktaş rica ederim 1 daha söyle lütfenilkay daha gelen geçenin koyduğu city'de 11'e giremiyor
city'e koymayanı dövüyolar renktaşBu cümle beni ferahlattı renktaş rica ederim 1 daha söyle lütfen![]()
Aynen.İlkay'ın kötü 1 oyuncu olduğunu söylemem ama buraya gelirse Mesut tarzı 1 transfer olur.Katkı vermez bence Avrupa'da takılsın![]()
Sen cok farki biseysin yasanchez uzun mu? cok kisa degil ama havadan cok iyi bir stoper de degil.
Ahmed Kutucu ayrı. O bence de alınmalı. Ama 6-8-10 gibi 3 bölgede de kullanabileceğin bu kalitede yerli bir oyuncuyu bedava bulmuşken almamak olmaz. Zaten kulüp içinde İlkay'ın istendiğini çevreden de duyuyoruz. Büyük ihtimal sezon sonu buraya gelecek diye düşünüyorum. Kaan Ayhan nasıl geçtiğimiz sezonu kotaran oyunculardan olduysa İlkay da seneye öyle olur. Mertens sonrası o bölgeye İlkay zekasında bir back-up çok faydalı olur.İlkay'a 20-30 milyon euro maaş bağlamaktan yine iyi 1 deneme olur.Ki kanat rotasyonuna Ahmed Kutucu falan filan alınabilir.10 Numara'ya Mikautadze tarzı 1 hamle gelir.Türk olarakta iyi oyuncular sahibiz.Yabancı Kural'ı değişmez bence değişse de bizi pek etkilemez..
Kanks yaİlkay'ın kötü 1 oyuncu olduğunu söylemem ama buraya gelirse Mesut tarzı 1 transfer olur.Katkı vermez bence Avrupa'da takılsın![]()