Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da gidecekler ile ilgili haberler çıksa.
Ziyech-Yusuf'un gidişini transfer döneminin açıldığı hafta içinde halletmek lazım.
Zaniolo'nun durumu da iyiye gidiyor. Sezon sonunu beklemeden şimdi opsiyonu kullanma ihtimalleri yok mu acaba ?

Beklentiyi bence düsük tutmak lazim

Hafta ici yapilacak herhangi bir transferin zaten ligde oynama sansi yok transfer dönemi acilmadigi icin

Ligde puan olarak da öndeyiz yani ayni kadro ile devam edilebilir

Yapilan hamleler avrupa liginde oyuncu sayisini güclendirmek adina olacak

Kiev ve ajax maclarinda zaten oynatamiyoruz yapilacak transferleri,ajax maci ocak ayinin sonunda zaten

Bu yüzden ben simdilik bir transfer beklemiyorum

Sallai’den Avrupa’da son iki maçta faydalanabiliyor muyuz?

Beklentiyi bence düsük tutmak lazim

Hafta ici yapilacak herhangi bir transferin zaten ligde oynama sansi yok transfer dönemi acilmadigi icin

Ligde puan olarak da öndeyiz yani ayni kadro ile devam edilebilir

Yapilan hamleler avrupa liginde oyuncu sayisini güclendirmek adina olacak

Kiev ve ajax maclarinda zaten oynatamiyoruz yapilacak transferleri,ajax maci ocak ayinin sonunda zaten

Bu yüzden ben simdilik bir transfer beklemiyorum
13 ocakta yapılacak transfer ile ay sonuna kadar oynanacak 2-3 maçta oynatabiliyorsun, bunları oyuncu göndermene gerek kalmadan yapıyorsun ayrıca.
Lig de önemli avrupaya daha fazla önem vermek için bir kaç oyunuyu ekstra dinlendirebikme ve o maçlara full enerjiyle çıkma gibi bir ihtimalleri var.
Bu da aslında transferin ne kadar erken biterse o kadar yararımıza olduğuna işaret.
Mikau bu sebeple belki olmaz son avrupa maçını beklemek isteyebilit ama diğer kritik bölgelerdeki ihtiyaçlar da önemli. Sallai ve bir bek oyuncusunu bu konuda ay sonuna kadar suyunu sıkıp barışı ofansif katkıya maximum kapasite katkı sağlatılabilir.

Son maç herif sakat haliyle 6 gol atılan maçta son dakikaları rakip defansı yarmaya çalışıyordu, çok korktum bir sakatlık yaşayacak diye. Saçma bir sakatlık yaşamak istemeyiz hele şu kritik virajda

Kolo Muani mi yoksa Mikautadze mi sorulara çokça önümüze gelmeye başladı
Ikisine de lafım yok ikisi de iyi transfer olur ancak Mertens düştüğü anda Bizim takım biraz çıkmaza giriyor
Tek bir tercih hakkımız varsa Mika daha mantıklı olur
Kolo Muani biraz fazla küçümseniyor gibi geliyor
Hani bazı transferlerde uyum vesaire sorun olabilir ama bu adam bizim ligin oyuncusu

Hedefimiz Avrupa kupası bu yüzden transferde kaliteli isimlere yönelmemiz çok normal ismi geçen isimler iyi isimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt