Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.997
- 2.469
- 1.913
Yapprak kımıldamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13 ocakta yapılacak transfer ile ay sonuna kadar oynanacak 2-3 maçta oynatabiliyorsun, bunları oyuncu göndermene gerek kalmadan yapıyorsun ayrıca.Beklentiyi bence düsük tutmak lazim
Hafta ici yapilacak herhangi bir transferin zaten ligde oynama sansi yok transfer dönemi acilmadigi icin
Ligde puan olarak da öndeyiz yani ayni kadro ile devam edilebilir
Yapilan hamleler avrupa liginde oyuncu sayisini güclendirmek adina olacak
Kiev ve ajax maclarinda zaten oynatamiyoruz yapilacak transferleri,ajax maci ocak ayinin sonunda zaten
Bu yüzden ben simdilik bir transfer beklemiyorum
HayırSallai’den Avrupa’da son iki maçta faydalanabiliyor muyuz?
YokSallai’den Avrupa’da son iki maçta faydalanabiliyor muyuz?
Kahin veya falcı değilim fener bi 10 sene daha şampiyon olamaz Buda benim öngörümEkli dosyayı görüntüle 2728242018’de videosunda 2025’e kadar fener şampiyonluğu yok demiş bu sene de bize şampiyon diyor seneye şeytanın bacağını kırıyorlarmış
40 milyon 70 milyon bunlar ne ara bizim için makul fiyatlar oldu.Biran önce normale dönelim yoksa bu durum bizi fena bozacak.Muani gelsin ama 40 filan opsiyonu olsun
Kim takar yav beşiktaşı?bugun bjk secimi yok muydu?
Bozmaz40 milyon 70 milyon bunlar ne ara bizim için makul fiyatlar oldu.Biran önce normale dönelim yoksa bu durum bizi fena bozacak.