- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Onada 20 istiyorlardi gecen seneBence Mikautadze için Lyon 1 indirim yapmıyosa Borussia Dortmund'tan Giovanni Reyna'yı alabiliriz bence yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onada 20 istiyorlardi gecen seneBence Mikautadze için Lyon 1 indirim yapmıyosa Borussia Dortmund'tan Giovanni Reyna'yı alabiliriz bence yav![]()
Bu sene daha az isteyebilirler.Juventus Amerikalı oyuncuları almak gibi 1 projeyle uğraşıyo. Onlar da alabilirler..Onada 20 istiyorlardi gecen sene![]()
Amerigan oyunlari juventusu ele geçirmis derim o vakitBu sene daha az isteyebilirler.Juventus Amerikalı oyuncuları almak gibi 1 projeyle uğraşıyo. Onlar da alabilirler..
Başkasına kaptırırsak çok üzülürüzHaberlere göre en fazla 20 milyon euro verebilirmişiz bu oyuncu için Onur'um.Ben Wolverhampton'dan 1 hamle bekliyom oraya.Onlar da alabilirler.Bellegarde'yi orda oynatıyo ama istediği verimi alamıyolar..
Abicim olumsuz düşünmeyelim makat kardeş bize gelecek ,lyon mecbur satış yapacak ve görünen bizim gibi bariz isteyen yok avrupada varsada biz gormeden alalım artikBence Mikautadze için Lyon 1 indirim yapmıyosa Borussia Dortmund'tan Giovanni Reyna'yı alabiliriz bence yav![]()
Transfer Piyasası buAbicim olumsuz düşünmeyelim makat kardeş bize gelecek ,lyon mecbur satış yapacak ve görünen bizim gibi bariz isteyen yok avrupada varsada biz gormeden alalım artik
Kenarda oturup trip atabilecek topçu artık istemiyorum kanks yaw. Zaha Ziyeş Zaniolo falan ağzımızın içine etti. Osi gibi kenara gelse bile gülen adam lazımBence Mikautadze için Lyon 1 indirim yapmıyosa Borussia Dortmund'tan Giovanni Reyna'yı alabiliriz bence yav![]()
O çocuk bitmek bilmeyen bir düşüş içinde kaç zamandır.Bence Mikautadze için Lyon 1 indirim yapmıyosa Borussia Dortmund'tan Giovanni Reyna'yı alabiliriz bence yav![]()
Oynarsa güler bence kanks.Bizde iş yapabilir..Kenarda oturup trip atabilecek topçu artık istemiyorum kanks yaw. Zaha Ziyeş Zaniolo falan ağzımızın içine etti. Osi gibi kenara gelse bile gülen adam lazım
Devre arasında alabileceğimiz oyuncu sayısı az reis.Talisca veya Dybala geleceğine satın alma opsiyonuyla bile kiralayabilirler..O çocuk bitmek bilmeyen bir düşüş içinde kaç zamandır.
Daha 22 yaşında ama çok sakatlık yaşadı.
Mevcut Fb'de kadromuzda isteyeceğim 2 oyuncu var biri Oosterwolde diğeri de Szymanski idi.Barışı fiziksel olarak zorlayan tek oyuncu Oosterwoldeydi benim hatırladığım 3-2 yendiğimiz maçta barışa adım attirmamisti
Dortmund'un kadrosu epey dar. Öyle kolay kolay bırakmazlar gibi bence, trink para verirsen ancak.Devre arasında alabileceğimiz oyuncu sayısı az reis.Talisca veya Dybala geleceğine satın alma opsiyonuyla bile kiralayabilirler..
Oosteri ben de bir ara çok istiyordum ama sol bek olmaz ondan. Maks sol stoper olur. Fizik mükemmel ama ötesini göremedim. Jakobs sağlıklı olsa tam istediğim sol bek tarzı.Mevcut Fb'de kadromuzda isteyeceğim 2 oyuncu var biri Oosterwolde diğeri de Szymanski idi.
Oosteri ben de bir ara çok istiyordum ama sol bek olmaz ondan. Maks sol stoper olur. Fizik mükemmel ama ötesini göremedim. Jakobs sağlıklı olsa tam istediğim sol bek tarzı.