Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şıkrınya hususunda di barzo dan gelecek infoyu bekleyelim
Kendi haberi üstüne aspor’un da dediği gibi diye devam etmiş. Bu adam gazeteci, ajans değilA spor falan demiş ama.
Bziim seviyemiz bile olsa istemem o elemanı yürüyen kuş herifOsayi’yi ne yapacaz arkadaşlar, bizim seviyemiz bir oyuncu değil.
Muhabir olduğunu biliyorum hatta güvenilirliği yüksek muhabirdi sanırım. O zaman gerçekten hayırlı olsun demeye ramak kalmış belli ki. Oyuncunun maaşının tamamını karşılayacak kısmı bana mantıklı gelmedi bu arada. 6 aylık 5 vereceğimizi hiç sanmıyorum.Kendi haberi üstüne aspor’un da dediği gibi diye devam etmiş. Bu adam gazeteci, ajans değil
Nasıl topçu KemalimBEYLER SIKRINIAR ÇEKMISIZ
Niye Sarıçam Kürkçülerspor'dan mı geliyor oyuncu.Skriniar işine hiç sıcak bakmıyorum. Ligte bi şekilde fark yaratır da avrupada değişik durumlara girebiliriz
2021’de PSG-Messi, 22’de Barça-Lewa haberlerini falan dünyada ilk veren kaynaktı. Yine başka haberleri de ilk veriyordu, zirvesiydi. Bizim Gedson’u da ilk girmişti sanırım. Şu son dönemde o formunda değil de TR için yine üst seviye kalıyor ama etkileşim için haber girmeye de başladı
Bence iş yapar üçlüde jakobsu üçlünün soluna koymak zorunda kalmayız kanat beke koyarız yunusta ileride kendi yerinde oynarSkriniar işine hiç sıcak bakmıyorum. Ligte bi şekilde fark yaratır da avrupada değişik durumlara girebiliriz
+kaanı ortasaha rotasyonuna da dahil edebiliriz.Bence iş yapar üçlüde jakobsu üçlünün soluna koymak zorunda kalmayız kanat beke koyarız yunusta ileride kendi yerinde oynar
Muslera
Davinson Skriniar Abdulkerim
Barış Torreira Sara Jakobs
Yunus
Osimhen Mikautadze
Yunus ikilinin arkasında oynar Mertens rolünde mertebesi idareli kullanırız dakika 70 gibi alırız oyuna