Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi haberi üstüne aspor’un da dediği gibi diye devam etmiş. Bu adam gazeteci, ajans değil
Muhabir olduğunu biliyorum hatta güvenilirliği yüksek muhabirdi sanırım. O zaman gerçekten hayırlı olsun demeye ramak kalmış belli ki. Oyuncunun maaşının tamamını karşılayacak kısmı bana mantıklı gelmedi bu arada. 6 aylık 5 vereceğimizi hiç sanmıyorum.

Yanlız Apo’yu asla kesmez Okan buruk belliki 100 de yüz 3 lü oynayacağız sağ kanat bek te alıp kanatları jakobs la kurarız

2022 - Tier 2
Screenshot Capture - 2024-12-30 - 14-23-31.webp

2023 - Tier 4
Screenshot Capture - 2024-12-30 - 14-24-13.webp

Skriniar işine hiç sıcak bakmıyorum. Ligte bi şekilde fark yaratır da avrupada değişik durumlara girebiliriz

Skriniar işine hiç sıcak bakmıyorum. Ligte bi şekilde fark yaratır da avrupada değişik durumlara girebiliriz
Bence iş yapar üçlüde jakobsu üçlünün soluna koymak zorunda kalmayız kanat beke koyarız yunusta ileride kendi yerinde oynar

Muslera
Davinson Skriniar Abdulkerim
Barış Torreira Sara Jakobs
Yunus
Osimhen Mikautadze

Yunus ikilinin arkasında oynar Mertens rolünde mertebesi idareli kullanırız dakika 70 gibi alırız oyuna

Bence iş yapar üçlüde jakobsu üçlünün soluna koymak zorunda kalmayız kanat beke koyarız yunusta ileride kendi yerinde oynar

Muslera
Davinson Skriniar Abdulkerim
Barış Torreira Sara Jakobs
Yunus
Osimhen Mikautadze

Yunus ikilinin arkasında oynar Mertens rolünde mertebesi idareli kullanırız dakika 70 gibi alırız oyuna
+kaanı ortasaha rotasyonuna da dahil edebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt