- 1 Ağustos 2009
- 48.000
- 50.616
- 4.878
hesabım çalınmış kemalim şimdi geri aldımSen ne zaman mantıklı yorum yapmaya başladın yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hesabım çalınmış kemalim şimdi geri aldımSen ne zaman mantıklı yorum yapmaya başladın yaw
Gladbach çöplerini Bild bizle fener’e yazmış. Kesin bir Türk’e bizim ülke için yetki verdiler. İkisi de TR yapar ama bu iki takım olmaz. Jk alabilir
Özellikle son 30 yılı, tüm stratejisini Gs'ı taklit etmek üzere kuran fb, GS'a bonservisli topçu verir mi yaw?Fb ile aramızda bonservisli en son transfer ne zaman oldu hatırlamıyorum bile. Osayi'yi anca boşa çıkarsa alırız
Dursun Özbek kurmaylarına talimat verdi: Rabiotu bitirin, anasını bana bırakın!Beyler hazırsanız Türk basını taklidi yapıyorum
Dursun Özbek kesenin ağzını açtı!
Okan Buruk o isme onay verdi devre arası geliyor!
Galatasaray'a bir forvet daha!
Cimbom'da Muslera belirsizliği sürüyor!
İcardi ve Wanda Nara arasında sular durulmuyor!
Osimhen'in parası hazır!
Toplam ikisine 5-7 alsak iyi demişler
kolpanın adresini takip etmeni öneririm
"Sizin Allah'ınız kitabınız yok mu!"Mikautadzeden lyon yonetimine mesaj: Bırakın cimboma gideyim!!!!
Biz de vermiyoruz onlara kimseyi. 2 takımın arasında bonservis ödenerek kimse alınmadı benim hatırladığımÖzellikle son 30 yılı, tüm stratejisini Gs'ı taklit etmek üzere kuran fb, GS'a bonservisli topçu verir mi yaw?
Adamların çöpe attığı buzdolabına talip olsak, GS istiyorsa bir hayır vardır diyerekten, apar topar çöpten alır as buzdolabı yaparlar :d
Özellikle son 30 yılı, tüm stratejisini Gs'ı taklit etmek üzere kuran fb, GS'a bonservisli topçu verir mi yaw?
Adamların çöpe attığı buzdolabına talip olsak, GS istiyorsa bir hayır vardır diyerekten, apar topar çöpten alır as buzdolabı yaparlar :d
Gladbach çöplerini Bild bizle fener’e yazmış. Kesin bir Türk’e bizim ülke için yetki verdiler. İkisi de TR yapar ama bu iki takım olmaz. Jk alabilir
Biz de vermiyoruz onlara kimseyi. 2 takımın arasında bonservis ödenerek kimse alınmadı benim hatırladığım
Onlar talip olsa bence biz veririz lan.Biz de vermiyoruz onlara kimseyi. 2 takımın arasında bonservis ödenerek kimse alınmadı benim hatırladığım
Bu ney lan Zurfh? :d
Tarık Lamptey
Serdar Aziz’den de aldık Üstat. Şaka gibi ama#Tanju
![]()
Tanju Çolak'tan Fenerbahçe ve örtülü ödenek itirafı | Goal.com Türkçe
Türk futbolunun efsane ismi, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.www.goal.com
Ewt bu sayılır herholf#Tanju
![]()
Tanju Çolak'tan Fenerbahçe ve örtülü ödenek itirafı | Goal.com Türkçe
Türk futbolunun efsane ismi, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.www.goal.com