Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gladbach çöplerini Bild bizle fener’e yazmış. Kesin bir Türk’e bizim ülke için yetki verdiler. İkisi de TR yapar ama bu iki takım olmaz. Jk alabilir

Fb ile aramızda bonservisli en son transfer ne zaman oldu hatırlamıyorum bile. Osayi'yi anca boşa çıkarsa alırız
Özellikle son 30 yılı, tüm stratejisini Gs'ı taklit etmek üzere kuran fb, GS'a bonservisli topçu verir mi yaw?

Adamların çöpe attığı buzdolabına talip olsak, GS istiyorsa bir hayır vardır diyerekten, apar topar çöpten alır as buzdolabı yaparlar :d

Beyler hazırsanız Türk basını taklidi yapıyorum

Dursun Özbek kesenin ağzını açtı!
Okan Buruk o isme onay verdi devre arası geliyor!
Galatasaray'a bir forvet daha!
Cimbom'da Muslera belirsizliği sürüyor!
İcardi ve Wanda Nara arasında sular durulmuyor!
Osimhen'in parası hazır!
Dursun Özbek kurmaylarına talimat verdi: Rabiotu bitirin, anasını bana bırakın!

Özellikle son 30 yılı, tüm stratejisini Gs'ı taklit etmek üzere kuran fb, GS'a bonservisli topçu verir mi yaw?

Adamların çöpe attığı buzdolabına talip olsak, GS istiyorsa bir hayır vardır diyerekten, apar topar çöpten alır as buzdolabı yaparlar :d
Biz de vermiyoruz onlara kimseyi. 2 takımın arasında bonservis ödenerek kimse alınmadı benim hatırladığım

1735574455082.webp

Biz marcaonun tapusunu 4m euroya aldık. Koskoca scout ekibi davidson çakması yaşı genç birini bulamıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt