Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klup ariyormus

Dünyada kronik futbolcu anketi yapılsa muhtemelen reece james sonrası 2.sırada chiesa çıkar. Tam Türkiye zamanı geldi geliyor aslında..fb’ye yakışır, bizden uzak olsun

İsmini vermek istemeyen 18 m öyro serbest kalma bedeli olan almanyada top koşturan fransız #10 geldi mi?

Oyun anlamında 3-5-2 varyasyonu bence hiç keyif vermedi.Bu nedenle Victor Nelsson kalacaksa stoper transferinden ziyade 4-3-2-1 formatına uygun kesinlikle nokta atışı bir sağ bek ve Ziyech gidekcese de bir kanat forvet ile bu dönem kapatılabilir ve büyük harcama bana kalırsa tarihin en iyi forvetleri arasında yerini yazdırabilecek olan Victor Osimhen için kullanılmalıdır diye düşünmekteyim.Aslında bunlara ek olarak kesinlikle skoru tutmamız gereken maçlarda çift önliberoya dönecek şekilde sağlam bir 6 numara yazardım ama sağlam bir sağ bek ile yedeklenecek Kaan Ayhanın en başarılı mevkisinde kullanabileceği için 6 numara transferi lüks durmaktadır.

Birseyi mantigim almıyor hakemleri takımlar belirleyecekse mhk nin başındaki adam ne halta yarıyor. Mhk niye var.

Transfer haberleriyle topcularimizin aklini karistirmayalim ve maclara odaklanalim derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt