Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.306
- 11.592
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derwall hocanin oyle bir lakabi oldugunu hic hatirlamiyorum
derwall hocanin oyle bir lakabi oldugunu hic hatirlamiyorum
ben de lakabi jupp diye hatirliyorum. gercek ismi jupp degildi. jupp diye isim mi olur?Germanlar koymuş galiba heis
Germen vikipediasında yazıo öyle bişey
Türkçe konuşan birinin icat edeceği bişi değil gibi ztn
oscar gloukh'dan iyi mi?Haluk yine kolpalamis. Yahu adam 2 3 ay faal bizim umutlarımızla oynuyor. Millot iyi topçu. Bizim sisteme de uyar. Gezinen ve pres yapan biri olarak hatırlıyorum. En son young boysa gol attı galiba. Hırslı, severiz. Ifbmarket verilerini pek baz almayın. 42 milyon falan vermezler. Şayet 18 milyon çıkış maddesi varsa alınması gereken bir topçu. En kötü ihtimalle aldığın paraya çıkar elden. Sara da ileri çıkar bu eleman gelirse. Bu transfer için ihtimal %10 diyelim. Zor çok zor
Oscar gloukh hakkında bilgim golden boya aday gösterildi diye izlerken çok dikkat etmedim vallahi. Cl maçlarında da dikkatimi çekmedi. Kıyas yapamayacağım.oscar gloukh'dan iyi mi?
Yusuf belki de bizim ilacımızdir. Çok narin ve ozguvensiz oynuyor. Bunları aşsa belki potansiyeli ortaya çıkacak. Yetenekli bir çocuk zamanında iyi yatırım yaptı kulüp ona. Yerli sayilsaydi iyi olacaktı. Türkiye kupasında oynar bolu maçında falan.Ilk macta sakat yusuf :/
min 2 pts içinGoztepe ve bşehir maclarinda 4 puana okim
Makadze15 bin mesaja ulaşınca ne oluyor?