Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5931.webp

Haluk yine kolpalamis. Yahu adam 2 3 ay faal bizim umutlarımızla oynuyor. Millot iyi topçu. Bizim sisteme de uyar. Gezinen ve pres yapan biri olarak hatırlıyorum. En son young boysa gol attı galiba. Hırslı, severiz. Ifbmarket verilerini pek baz almayın. 42 milyon falan vermezler. Şayet 18 milyon çıkış maddesi varsa alınması gereken bir topçu. En kötü ihtimalle aldığın paraya çıkar elden. Sara da ileri çıkar bu eleman gelirse. Bu transfer için ihtimal %10 diyelim. Zor çok zor

Haluk yine kolpalamis. Yahu adam 2 3 ay faal bizim umutlarımızla oynuyor. Millot iyi topçu. Bizim sisteme de uyar. Gezinen ve pres yapan biri olarak hatırlıyorum. En son young boysa gol attı galiba. Hırslı, severiz. Ifbmarket verilerini pek baz almayın. 42 milyon falan vermezler. Şayet 18 milyon çıkış maddesi varsa alınması gereken bir topçu. En kötü ihtimalle aldığın paraya çıkar elden. Sara da ileri çıkar bu eleman gelirse. Bu transfer için ihtimal %10 diyelim. Zor çok zor
oscar gloukh'dan iyi mi?

Google Earth play Store'dan ülkemize kapalı, ne saçma iş şu ne istediğiniz uygulamadan. Masaüstü ile giriliyor iken telefondan neden olmuyor yahu

Şaka maka hiçbir sağ bekin adı geçmiyor. Bizim sağ bek alıp, kaani orta saha rotasyonuna eklememiz gerekiyor. He benim hedefim lig, Avrupa değil diyorsan o zaman sağ beki geçtim, kimseyi alma böyle devam edelim. Ama gidip forvet alip, stoper alıp sağ beki ve orta saha rotasyonunu unutsan, Jacobs'un ilk sakatlığında, geçen sezon ki Prag maçındaki gibi kaan-berkan bek rotasyonu ile 4'lenip evine dönersin Avrupa'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt