Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
Zaten en acil oraya lazim ama hoca oraya transfer olmayacak dedi.1 tanede orta saha lazım bu takıma Avrupa kupası beklentimiz gerçekten varsa oraya bi adam lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten en acil oraya lazim ama hoca oraya transfer olmayacak dedi.1 tanede orta saha lazım bu takıma Avrupa kupası beklentimiz gerçekten varsa oraya bi adam lazım
Nasil elzemm kimi kesip oynatican sarami toreirami yedek kalacakBence mikadan daha elzem
Mutlu Seneler
İşte anlamlandıramıyorum ben bu durumu Okan hocaya tek karşı olduğum durum bu takım orta saha bek diye bağırıyor Okan hoca ısrarla hücuma adam istiyorZaten en acil oraya lazim ama hoca oraya transfer olmayacak dedi.
Yedekten Kerem demirbay girip ilk top kaptırdığında yediğimiz pozisyonda sinirden dişlerimiz kırılıyor burada Torreira bi yerde patlak verecek az kaldı Avrupa maçlarında 3 merkezle çıkarsın mesela kendini garantiye alırsın takımda Torreira ve sara hariç birtane 8 numara yok Demirbay bitikNasil elzemm kimi kesip oynatican sarami toreirami yedek kalacak
tabiki ikiside oynucak peki yedek kalacak adam nasil elzem oluyor ?
Bizim taraftarda ortadaha fetisizmi mevcut
Se sa ile is yapacaksak yanmisizYedekten Kerem demirbay girip ilk top kaptırdığında yediğimiz pozisyonda sinirden dişlerimiz kırılıyor burada Torreira bi yerde patlak verecek az kaldı Avrupa maçlarında 3 merkezle çıkarsın mesela kendini garantiye alırsın takımda Torreira ve sara hariç birtane 8 numara yok Demirbay bitik

Mertensin olduğu noktadasa yunusu kullanabiliriz sarayı atıp demirbayı ileri çekebiliriz o zaman transfere ihtiyacımız yok bizim bu şekilde bakarsak mika işine karşıyım Mertens yerine adam alınacaksa daha banko bir isim olmalı konuşulan rakamlar çok astronomik 20 milyon üzeriSe sa ile is yapacaksak yanmisiz
38 yasindaki mertensin her mac oynamasi mi
28 yasindaki toreira ve 25 yasindaki saranin oynamasimi
Ayrica demirbayida cok gomuyorsunuz gecen sene sarami vardi ?
Mertensin yedegi kim ? Yok
Orta sahanin yedegi kim kaan demirbay berkan
Gordugun gibi elzem degil sadece kadro derinligi yaratir zaten yedege alacagin adamda
Demirbaydan iyi adam olmaz genc birini alman gerek
mikautadze den garanti adam bulamazsin kac paraysa verip alacaksinMertensin olduğu noktadasa yunusu kullanabiliriz sarayı atıp demirbayı ileri çekebiliriz o zaman transfere ihtiyacımız yok bizim bu şekilde bakarsak mika işine karşıyım Mertens yerine adam alınacaksa daha banko bir isim olmalı konuşulan rakamlar çok astronomik 20 milyon üzeri
Abi bu kadar eminsen umarım gelir iyide oynar yeterki ben yanılayım tek dileğim bu zaten sara olayında ben pozitiftim mesela brazil olduğu için zarar etme ihtimalimiz düşüktümikautadze den garanti adam bulamazsin kac paraysa verip alacaksin
Saranin ismi gectiginde de ayni seyi soylemistim uce bese bakmadan alacaksin diye
Bizim bu kaos futbolu iklimimize sorun cozebilen bu tip adamlar hep cuk diye oturmustur
Umarim gelir bu mesajinida hatirlarsin
Lyon krizde olmasa pasaportu gurcu olmasa cherki kadar para isterler
Bizim ligte tutma kriterleri belirli aslindaAbi bu kadar eminsen umarım gelir iyide oynar yeterki ben yanılayım tek dileğim bu zaten sara olayında ben pozitiftim mesela brazil olduğu için zarar etme ihtimalimiz düşüktü
Çök çök