Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil elzemm kimi kesip oynatican sarami toreirami yedek kalacak

tabiki ikiside oynucak peki yedek kalacak adam nasil elzem oluyor ?

Bizim taraftarda ortadaha fetisizmi mevcut
Yedekten Kerem demirbay girip ilk top kaptırdığında yediğimiz pozisyonda sinirden dişlerimiz kırılıyor burada Torreira bi yerde patlak verecek az kaldı Avrupa maçlarında 3 merkezle çıkarsın mesela kendini garantiye alırsın takımda Torreira ve sara hariç birtane 8 numara yok Demirbay bitik

Yedekten Kerem demirbay girip ilk top kaptırdığında yediğimiz pozisyonda sinirden dişlerimiz kırılıyor burada Torreira bi yerde patlak verecek az kaldı Avrupa maçlarında 3 merkezle çıkarsın mesela kendini garantiye alırsın takımda Torreira ve sara hariç birtane 8 numara yok Demirbay bitik
Se sa ile is yapacaksak yanmisiz
38 yasindaki mertensin her mac oynamasi mi
28 yasindaki toreira ve 25 yasindaki saranin oynamasimi

Ayrica demirbayida cok gomuyorsunuz gecen sene sarami vardi ?

Mertensin yedegi kim ? Yok
Orta sahanin yedegi kim kaan demirbay berkan

Gordugun gibi elzem degil sadece kadro derinligi yaratir zaten yedege alacagin adamda
Demirbaydan iyi adam olmaz genc birini alman gerek

Se sa ile is yapacaksak yanmisiz
38 yasindaki mertensin her mac oynamasi mi
28 yasindaki toreira ve 25 yasindaki saranin oynamasimi

Ayrica demirbayida cok gomuyorsunuz gecen sene sarami vardi ?

Mertensin yedegi kim ? Yok
Orta sahanin yedegi kim kaan demirbay berkan

Gordugun gibi elzem degil sadece kadro derinligi yaratir zaten yedege alacagin adamda
Demirbaydan iyi adam olmaz genc birini alman gerek
Mertensin olduğu noktadasa yunusu kullanabiliriz sarayı atıp demirbayı ileri çekebiliriz o zaman transfere ihtiyacımız yok bizim bu şekilde bakarsak mika işine karşıyım Mertens yerine adam alınacaksa daha banko bir isim olmalı konuşulan rakamlar çok astronomik 20 milyon üzeri

Mertensin olduğu noktadasa yunusu kullanabiliriz sarayı atıp demirbayı ileri çekebiliriz o zaman transfere ihtiyacımız yok bizim bu şekilde bakarsak mika işine karşıyım Mertens yerine adam alınacaksa daha banko bir isim olmalı konuşulan rakamlar çok astronomik 20 milyon üzeri
mikautadze den garanti adam bulamazsin kac paraysa verip alacaksin

Saranin ismi gectiginde de ayni seyi soylemistim uce bese bakmadan alacaksin diye

Bizim bu kaos futbolu iklimimize sorun cozebilen bu tip adamlar hep cuk diye oturmustur

Umarim gelir bu mesajinida hatirlarsin

Lyon krizde olmasa pasaportu gurcu olmasa cherki kadar para isterler

mikautadze den garanti adam bulamazsin kac paraysa verip alacaksin

Saranin ismi gectiginde de ayni seyi soylemistim uce bese bakmadan alacaksin diye

Bizim bu kaos futbolu iklimimize sorun cozebilen bu tip adamlar hep cuk diye oturmustur

Umarim gelir bu mesajinida hatirlarsin

Lyon krizde olmasa pasaportu gurcu olmasa cherki kadar para isterler
Abi bu kadar eminsen umarım gelir iyide oynar yeterki ben yanılayım tek dileğim bu zaten sara olayında ben pozitiftim mesela brazil olduğu için zarar etme ihtimalimiz düşüktü

Abi bu kadar eminsen umarım gelir iyide oynar yeterki ben yanılayım tek dileğim bu zaten sara olayında ben pozitiftim mesela brazil olduğu için zarar etme ihtimalimiz düşüktü
Bizim ligte tutma kriterleri belirli aslinda

Kosan basan mucadele eden calim atan dikine gidebilen suratli ve teknik hic bir oyuncu helede yasi 24 ise zarar ettirmez

Bizim takimda ne yapacagini kestiremeyecegin tek oyuncu var oda yunus fark yaratiyor

Dibine girsen calim atar az mesafe koyucam desen sut atar orta karar durayim desen pas atar

Mikautadze de ayni familyadan oyuncu ne yapacagini kimse kestiremez

Bu tip oyuncu sayin ne kadar fazla olursa hem rahat mac kazanirsin hemde cevresindekiler parlamaya baslar

Keremden yunusa gectikten sonra dikkatli bak baris sallai mertens sara hepsi bir tik daha kolay pozisyon buluyor

Kayseri macinda oyun tikanmisti yunus nerdesin yunus dedim 30 sn sonra ipe dizdi osimhene birakti

Bir yunus daha aliyoruz oyle dusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt