Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.257
- 25.117
- 2.643
Her okan burukla fotoğraf çektiren duyumcu kesiliyor başımıza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam maliyetine laf edenlere söylemedim ben. Ciddi şekilde adamın ayağı kötü, hantal vs tarzında şekilde yorumlar var. Skriniar hız anlamında abdülkerim ve Kaan’dan çok daha çevik, savunma anlamında ise Davinson dahil elimizdeki bütün stoperlerden daha iyi bir savunmacıKimse bu adamları gömmüyor yarım sezon için kiralık adam 4m verirsen batarsın, bugun değilse yarın batarsın. Zaten icardi osimhen zaha ziyech deli gibi sözleşmeleri var amacımız kulubu batırmaksa daha da alalım
Ne koydular ama 2 gün önce manuya hea kanks yavGalatasaray'a Mikautadze transferi de gelirse Maçlar'ı bu şekilde izlerim ben temsili yav
Ekli dosyayı görüntüle 273249
Ekli dosyayı görüntüle 273250
Daha geçenlerde 5 Dk'da sahanızda Maç'ı aldık daha hangi yüzle konuşabiliyosun hadsiz herifNe koydular ama 2 gün önce manuya hea kanks yav![]()
Kolo Muani için 60 m euro beklentileri varmış yol yakınken Osimhen'i 65'e bitirelim güncel forvet piyasasına bakınca Osimhen rahat 100 ve üzeridir.

iyi topçu bu işte finalde kaçırdığı gol ve biraz sakar olması gözden düşürdü95 verdikleri adamı 20 ye birakacaklarini mi saniyordun yav 60 gayet normal yani![]()
Nunes gibi bir essek maçi hediye ederse tabi alırsınız o maçtan sonra sürekli neden mağlubiyet var heaDaha geçenlerde 5 Dk'da sahanızda Maç'ı aldık daha hangi yüzle konuşabiliyosun hadsiz herif![]()
Herhangi bir öneri e'is?amorim 10 oyuncu fln gönderecekmiş kapatabiliriz ucuza
Ruben Amorim hocamız Pep'i domaltmayı seviyo ne yapalımNunes gibi bir essek maçi hediye ederse tabi alırsınız o maçtan sonra sürekli neden mağlubiyet var headiger takımlarda nunes eşsegi çıkmamısta ondan derim kanks
Geri kalan Epl hocalarının aynı aksiyonu Amorim'e yapmayı sevdiği gibi mi? :dRuben Amorim hocamız Pep'i domaltmayı seviyo ne yapalım![]()
Cash 25i verip işi uzatmadan alalımTivitirde Mikautatdze icin 20m + 4m bonus yeni teklif yaptimiz iddaa ediliyor
Normalde de dün dür knk bügun olacsk değil yafutbolda dün dündür
skriniarın mevcut haliyle, o paralara 5 ay için gelmesi olacak iş değil

Eskrim'de dün yarındır.Normalde de dün dür knk bügun olacsk değil ya![]()
Veli sen de miGeri kalan Epl hocalarının aynı aksiyonu Amorim'e yapmayı sevdiği gibi mi? :d
Gerçekler m'eis gerçekler...Veli sen de miSönmez reyizin Puh videosunu atacaktım silinmiş
O'nu attım var say ulan
![]()
Herhangi bir öneri e'is?
Alabileceğimiz türden lütfen.
Nunesi teşekkür etsin kanks yoksa herif 6 mac 6 maglubiyet olacakti artik ne yavRuben Amorim hocamız Pep'i domaltmayı seviyo ne yapalım![]()
Sallama modunu açmış Ali Naci salladıkça sallıyor. Etkileşimi düştü herhalde.Ali Naci Küçük: " Hakim Ziyech, sözleşme feshi için alacaklarının yanı sıra sözleşmesindeki 'diz sakatlığı yaşamazsa 1.5 milyon euro ödenir.' maddesinin de ödenmesini istiyor."