Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
low iq siyahi topcudan uzak durmak lazim

—Nöbet Arası—

Hüseyin *********************
isimli şahıs adından rahatsızdır ve onu değiştirme talebiyle mahkemeye dilekçe verir.

dilekçeyi eline alan hakim sorar; "Evet evladım, nedir şikayetin?"

"Sn Hakim", der Hüseyin *********************, "gördüğünüz gibi adımdan çok rahatsızım, kendim gibi hissedemiyorum, siz de uygun görürseniz onu değiştirmek istiyorum."

Dilekçeyi okuyan hakim empati kurarak dönüş yapar: "Evet evladım, vallahi de haklıymışsın, senin adını değiştirelim. Peki ne yapalım adını?"

Hüseyin ********************* cevap verir: "İbrahim *********************"

PSG'de Ayman Kari'nin sozlesmesi onunuzdeki sezon bitiyormus. Oldukca potansiyelli bir orta saha. Henry vibe'i aliyorum. Simdiden cokmenin yollarini bulmaliyiz.

Ali naci mal da ziyechin sozlesmesi 2.8 olsa kaptaki gibi 300 kez ayrilmisti kulupten bence
Zaha'da da aynısı olmuştu kanks.İmza parası ile beraber olabilir bu tarz işler.5-6 milyon euro alıyo diye tahmin etmiştim.Çoğu muhabirler de bunu söylüyosa hepsi mi yalan söyleyecek kanks yav :D

Ali naci mal da ziyechin sozlesmesi 2.8 olsa kaptaki gibi 300 kez ayrilmisti kulupten bence
Bazı bonuslar vardır muhakkak ama iyi giderken de maaşı istediği düzeyde değil ve bu yüzden ayrılmak istiyor diye haberleri yapan da bu muhabirlerdi geçen sene.

Zaha'da da aynısı olmuştu kanks.İmza parası ile beraber olabilir bu tarz işler.5-6 milyon euro alıyo diye tahmin etmiştim.Çoğu muhabirler de bunu söylüyosa hepsi mi yalan söyleyecek kanks yav :D
Geçen sene Zyiech performans veriyorken aynı muhabirler neden Ziyech maaşını az buluyor bu yüzden ayrılmak istiyor diye haberler yaptı peki?

Rabiot'un anası ara transferde gündemimize düşmedi mi hala?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geçen sene Zyiech performans veriyorken aynı muhabirler neden Ziyech maaşını az buluyor bu yüzden ayrılmak istiyor diye haberler yaptı peki?
1+1+1 yıl sözleşmeyle 3 milyon euro maaş alması bana normal gelmiyo :D Sıkıntı ettiyse sözleşmenin yıl şartından dolayı etmiştir :D Zaha'yı kiralık gönderdik maaşının birazını bizim kulüp ödüyo :D Ki bu imza parası işi normal 1 şey her kulüp yapıyo :D

—Nöbet Arası—

Hüseyin *********************
isimli şahıs adından rahatsızdır ve onu değiştirme talebiyle mahkemeye dilekçe verir.

dilekçeyi eline alan hakim sorar; "Evet evladım, nedir şikayetin?"

"Sn Hakim", der Hüseyin *********************, "gördüğünüz gibi adımdan çok rahatsızım, kendim gibi hissedemiyorum, siz de uygun görürseniz onu değiştirmek istiyorum."

Dilekçeyi okuyan hakim empati kurarak dönüş yapar: "Evet evladım, vallahi de haklıymışsın, senin adını değiştirelim. Peki ne yapalım adını?"

Hüseyin ********************* cevap verir: "İbrahim *********************"
images

1+1+1 yıl sözleşmeyle 3 milyon euro maaş alması bana normal gelmiyo :D Sıkıntı ettiyse sözleşmenin yıl şartından dolayı etmiştir :D Zaha'yı kiralık gönderdik maaşının birazını bizim kulüp ödüyo :D Ki bu imza parası işi normal 1 şey her kulüp yapıyo :D
E. timur nerede renktaş

Bonuslar yoktur demiyorum ama Naci'nin bahsettiği 8 milyon falanda ütopik. Senelik bonuslarla 4.5-5 civarıdırı alacağı. Bir de şimdi bu haberleri yapanlar geçen sene Ziyech katkı verip oynarken Ziyech maaşını az buluyor o yüzden zam, zam olmazsa ayrılmak istiyor diye de haber yaptılar. Muhabirlerdeki sorun bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt