- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Muhabirlerimiz'in özel haberi: ziyech e nefes aldigi içinde maaş bonusu 5 Milyon öduyormusuz fesh edersek onuda istiyormuş .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cash 25i verip işi uzatmadan alalım
Ali naci mal da ziyechin sozlesmesi 2.8 olsa kaptaki gibi 300 kez ayrilmisti kulupten benceSallama modunu açmış Ali Naci salladıkça sallıyor. Etkileşimi düştü herhalde.
Zaha'da da aynısı olmuştu kanks.İmza parası ile beraber olabilir bu tarz işler.5-6 milyon euro alıyo diye tahmin etmiştim.Çoğu muhabirler de bunu söylüyosa hepsi mi yalan söyleyecek kanks yavAli naci mal da ziyechin sozlesmesi 2.8 olsa kaptaki gibi 300 kez ayrilmisti kulupten bence
Bazı bonuslar vardır muhakkak ama iyi giderken de maaşı istediği düzeyde değil ve bu yüzden ayrılmak istiyor diye haberleri yapan da bu muhabirlerdi geçen sene.Ali naci mal da ziyechin sozlesmesi 2.8 olsa kaptaki gibi 300 kez ayrilmisti kulupten bence
Geçen sene Zyiech performans veriyorken aynı muhabirler neden Ziyech maaşını az buluyor bu yüzden ayrılmak istiyor diye haberler yaptı peki?Zaha'da da aynısı olmuştu kanks.İmza parası ile beraber olabilir bu tarz işler.5-6 milyon euro alıyo diye tahmin etmiştim.Çoğu muhabirler de bunu söylüyosa hepsi mi yalan söyleyecek kanks yav![]()
1+1+1 yıl sözleşmeyle 3 milyon euro maaş alması bana normal gelmiyoGeçen sene Zyiech performans veriyorken aynı muhabirler neden Ziyech maaşını az buluyor bu yüzden ayrılmak istiyor diye haberler yaptı peki?
—Nöbet Arası—
Hüseyin *********************
isimli şahıs adından rahatsızdır ve onu değiştirme talebiyle mahkemeye dilekçe verir.
dilekçeyi eline alan hakim sorar; "Evet evladım, nedir şikayetin?"
"Sn Hakim", der Hüseyin *********************, "gördüğünüz gibi adımdan çok rahatsızım, kendim gibi hissedemiyorum, siz de uygun görürseniz onu değiştirmek istiyorum."
Dilekçeyi okuyan hakim empati kurarak dönüş yapar: "Evet evladım, vallahi de haklıymışsın, senin adını değiştirelim. Peki ne yapalım adını?"
Hüseyin ********************* cevap verir: "İbrahim *********************"
E. timur nerede renktaş1+1+1 yıl sözleşmeyle 3 milyon euro maaş alması bana normal gelmiyoSıkıntı ettiyse sözleşmenin yıl şartından dolayı etmiştir
Zaha'yı kiralık gönderdik maaşının birazını bizim kulüp ödüyo
Ki bu imza parası işi normal 1 şey her kulüp yapıyo
![]()
Bu imza parası işini yapan tek kulüp bizim kulüp değil.Erden başkan bu tarz transferler yapmazsa forvette Seferovic falan oluyoduE. timur nerede renktaş
Rdr2de kayboldum peşimde ödül avcıları var sürekli pislik bir adam ettim resmen karakteriNormalde de dün dür knk bügun olacsk değil ya![]()
Bonuslar yoktur demiyorum ama Naci'nin bahsettiği 8 milyon falanda ütopik. Senelik bonuslarla 4.5-5 civarıdırı alacağı. Bir de şimdi bu haberleri yapanlar geçen sene Ziyech katkı verip oynarken Ziyech maaşını az buluyor o yüzden zam, zam olmazsa ayrılmak istiyor diye de haber yaptılar. Muhabirlerdeki sorun bu.1+1+1 yıl sözleşmeyle 3 milyon euro maaş alması bana normal gelmiyoSıkıntı ettiyse sözleşmenin yıl şartından dolayı etmiştir
Zaha'yı kiralık gönderdik maaşının birazını bizim kulüp ödüyo
Ki bu imza parası işi normal 1 şey her kulüp yapıyo
![]()
Rdr2de kayboldum peşimde ödül avcıları var sürekli pislik bir adam ettim resmen karakteri