- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
Salin beni Galatasaray'a gideyim demiş resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saydığın giden oyuncular gittikleri takımlarda ya iş yapmıyor ya düşük seviye oyuncular olduğunu kanıtlamış oyuncular. Ben mevcut duruma bakarım. 3-4 dediysek onlar kusursuz kadro için gereken sayı. İlk 11 olarak sadece sağ bek eksiğimiz var. Beğenmediğin Demirbay hem Fener hem Jk'de gözü kapalı ilk 11 oynayacak bir oyuncu.Ne 3-4ü yav
Milletin yaz transfer döneminde yaptığı transfer sayısı bu kadarken bizim sadece kışımız bu sayıysa burda bi durup düşüneceksin
Ndomblar angelinolar aurierler sergiolar bir sürü oyuncunun cebine parasını koyup yollayınca elimizde kontratı sakat biri kalmamış mı oluyor yani
Dün elinde yusufla midsjo vardı yollamaya çalıştığın sonra angelino ve ndombele vardı sonra sergio zaha aurier tete köhn vardı şimdi ziyech demirbay jelert nelson var gördüğün gibi bitmiyor seneye de şimdi yapılmasını istediğin transferlerden birkaçının içinde olduğu gönderilecekler listesi yapacaksın
Bjk kadro çöp gidek transfer yapak kadroyu toparlayak dedi 100m euro harcadı,bir sene önce kurtulmak istedikleri oyuncu sayısı atıyorum 25ti şimdi 40 oldu
Transferlerin genelde karavanaysa ya kötü oyuncu alıyosundur ya da iyi oyuncu alıyosan verim alamıyosundur,burda çözümü transferde aramaya devam edemezsin
oyuna gelme rtaşİki transfer yetecektir fazlasına gerek yok
Bir stoper bir de 9.5 no
O da olursa tadından yenmezoyuna gelme rtaş
sağ kanat bek de lazım
Fbjk dusmeliydiBabangida
Babacar
Babayaro
Bize üç baba lazım.
Bir sonraki gsc space de futbolun bilir kişileri olarak murhan,veli baltacı ve okan özkanla birlikte gsyi yorumlarmısın
Yani ellerindeki tek koz belki de Mourinho kozu olur ki oyuncunun aklı varsa puan durumuna bakması da yeterli olur diye düşünüyorum.Fb tercih edilmesi komik olur şu aşamada. Avrupa'da Kadro kalitesinde durum ortada.