Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne 3-4ü yav

Milletin yaz transfer döneminde yaptığı transfer sayısı bu kadarken bizim sadece kışımız bu sayıysa burda bi durup düşüneceksin

Ndomblar angelinolar aurierler sergiolar bir sürü oyuncunun cebine parasını koyup yollayınca elimizde kontratı sakat biri kalmamış mı oluyor yani

Dün elinde yusufla midsjo vardı yollamaya çalıştığın sonra angelino ve ndombele vardı sonra sergio zaha aurier tete köhn vardı şimdi ziyech demirbay jelert nelson var gördüğün gibi bitmiyor seneye de şimdi yapılmasını istediğin transferlerden birkaçının içinde olduğu gönderilecekler listesi yapacaksın

Bjk kadro çöp gidek transfer yapak kadroyu toparlayak dedi 100m euro harcadı,bir sene önce kurtulmak istedikleri oyuncu sayısı atıyorum 25ti şimdi 40 oldu

Transferlerin genelde karavanaysa ya kötü oyuncu alıyosundur ya da iyi oyuncu alıyosan verim alamıyosundur,burda çözümü transferde aramaya devam edemezsin
Hoşgeldin kanka hasret kalmıştık

Rodoptadze sıkma talimine çıkmış yine

1735834859800.webp

Millot: Üst seviyeye geçmesi beklenen 5 büyük lig gencosu. Neden Stuttgart'tan Galatasaray'a adım atsın bu basamak atlamak olmuyor
Mikautadze: Herif tuttuğu takımda futbol oynuyor ve daha bu yaz oraya transfer olmuş. Taraftarlar falan da adamı seviyor
Raspadori: İtalyan MT havuzunda bir topçu
Osimhenin bonservisi alalım mı diye düşünüyor yönetim şu isimler orta bacak osi popülerliğinde bile değil

başıma 1 şey gelmeyecekse correa beğendiğim bir topçu demek istiyorum

Bizim gundemimiz Tr ligi değil kendini GSLI diye atfeden arkadaşlar bunu bir kafaya kazisaniz diyorum artık. Bu saatten sonra bizim tek odagimiz Avrupa. Bjksi Fbsi hepsi toplansın gelsin ligde bu sene biz şampiyonuz. Daha ne fbnin transferlerini konuşuyonuz yawww kendinize gelin
Bravo agbi

İnterli correa 94luymus bu mu gelecege yatirim mal memetozcan

Hadi ali baskan kurtar bizi su slovak necibinden skriniari al iyice agir savunman olsun caglarla birlikte muthis tandem oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt