Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.643
- 29.793
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
offff keşke gerçek olsa
Haber doğru, formalar önce tasarlanır, şimdiden 5 yıldızlı forma tasarlamak falcılık olur. Şampiyon olur isek yıldız 4.yıldızı taktığımız sezon gibi üste konumlanacak.5 yıldızlı olmalıydı. Bilgi yanlış haber hatalı
Hoşgeldin kanka hasret kalmıştıkNe 3-4ü yav
Milletin yaz transfer döneminde yaptığı transfer sayısı bu kadarken bizim sadece kışımız bu sayıysa burda bi durup düşüneceksin
Ndomblar angelinolar aurierler sergiolar bir sürü oyuncunun cebine parasını koyup yollayınca elimizde kontratı sakat biri kalmamış mı oluyor yani
Dün elinde yusufla midsjo vardı yollamaya çalıştığın sonra angelino ve ndombele vardı sonra sergio zaha aurier tete köhn vardı şimdi ziyech demirbay jelert nelson var gördüğün gibi bitmiyor seneye de şimdi yapılmasını istediğin transferlerden birkaçının içinde olduğu gönderilecekler listesi yapacaksın
Bjk kadro çöp gidek transfer yapak kadroyu toparlayak dedi 100m euro harcadı,bir sene önce kurtulmak istedikleri oyuncu sayısı atıyorum 25ti şimdi 40 oldu
Transferlerin genelde karavanaysa ya kötü oyuncu alıyosundur ya da iyi oyuncu alıyosan verim alamıyosundur,burda çözümü transferde aramaya devam edemezsin
Osimhenin bonservisi alalım mı diye düşünüyor yönetim şu isimler orta bacak osi popülerliğinde bile değilMillot: Üst seviyeye geçmesi beklenen 5 büyük lig gencosu. Neden Stuttgart'tan Galatasaray'a adım atsın bu basamak atlamak olmuyor
Mikautadze: Herif tuttuğu takımda futbol oynuyor ve daha bu yaz oraya transfer olmuş. Taraftarlar falan da adamı seviyor
Raspadori: İtalyan MT havuzunda bir topçu
offff keşke gerçek olsa
Gelmiş 30una. Alacaklarsa max 25 yaş lazımAman uzak dursunlar ben sahsen istemem agir kanli bir oyuncu fazla topla oynuyor biz bunun benzerini zaten sattik keremin upgrade hali gibi birsey
offff keşke gerçek olsa
Bravo agbiBizim gundemimiz Tr ligi değil kendini GSLI diye atfeden arkadaşlar bunu bir kafaya kazisaniz diyorum artık. Bu saatten sonra bizim tek odagimiz Avrupa. Bjksi Fbsi hepsi toplansın gelsin ligde bu sene biz şampiyonuz. Daha ne fbnin transferlerini konuşuyonuz yawww kendinize gelin
Yasindan bagimsiz adam agir cekimde hareket eden hep topu 1 kere fazla durten en sevmedigim oyuncu tipi tekte vuracagi yerde uc calim atan tipte oyuncu uzak dursun kim aliyorsa alsinGelmiş 30una. Alacaklarsa max 25 yaş lazım