Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.758
- 14.955
- 1.498
Bu üçünün içinden salahı alır kaçarım İlkay kapıdan geçmesin bi zahmet29 yaşını geçmiş yıldız transferine karşıyım kdb ilkay ve salah hariç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu üçünün içinden salahı alır kaçarım İlkay kapıdan geçmesin bi zahmet29 yaşını geçmiş yıldız transferine karşıyım kdb ilkay ve salah hariç
Brassier daha yakın o profiledanso chedjou olur mu
Ali zorlama bence bu konuyu. Yunus o zaman iyi oynamiyordu. Nedenini bilmiyoruz. Belki guveni eksikti, belki teknik direktorun taktigine uyum saglayamadi, belki oynadigi kisilerle uyumu iyi degildi, belki futbol mantalitesi bugunkunden cok farkliydi vs vs. Ama iyi oynamamisti sonuc olarak. Zaten uygun takimlara kiralanmasini cok istiyorduk ve oldu. Bir seyler bariz sekilde gelisti cocukta. Cok da guzel oldu iste.top falan ezmiyordu takımın kalanı laglıyordu resmen
top ezme standardın ne bilmiyorum ama bu sezon bile ara ara herife off ya bencil oynuyor falan diyenler çıkıyor verimli hücumcu olmayı öğrenmek oynaya oynaya olacak bir şey. yaratıcı oyuncu arada risk de alacak bu zaruri bir şey
kerem çok bir şey mi oynadı o ilk dokuz maçta da vazgeçilmez oldu örneğin. rashica solak olsa bu sefer kerem kulübeye hapsolacaktı. bi de siyaset işini iyi biliyor hemen icardi'ye yanladı
lestır'dan önce de böyleydi bu adam, tabii biraz gelişmiştir ama bambaşka bir herif olmadı
İyi oynuyoduAli zorlama bence bu konuyu. Yunus o zaman iyi oynamiyordu. Nedenini bilmiyoruz. Belki guveni eksikti, belki teknik direktorun taktigine uyum saglayamadi, belki oynadigi kisilerle uyumu iyi degildi, belki futbol mantalitesi bugunkunden cok farkliydi vs vs. Ama iyi oynamamisti sonuc olarak. Zaten uygun takimlara kiralanmasini cok istiyorduk ve oldu. Bir seyler bariz sekilde gelisti cocukta. Cok da guzel oldu iste.![]()
Atletik, fizikli iyi stoper ama bu paraları edecek bir stoper olduğunu düşünmüyorum. Tekniği, topu oyuna sokması asla Davinson seviyesinde değil bence. Bu konuda milli takımda sorun da yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bize isteyeceğim stoper eğer sol ayaklı olması sorun olmayacaksa Lucumi olurdu bence daha uygun bizim oyuna. Sağ stoper ise Benfica maçında da çok beğenmiştim Eduardo Quresma olurdu sağ bekte oynatabiliriz zaman zaman.Lens dansoya 25 istiyormuş bir stopere o kadar vermezler taraftarlarini oyaliyorlar yine
Zaten davinson gibi olsa bile 25 çok bir stoper için ya bence tabii bu ama stopere o kadar para vermem yani. Dedigin gibi daha uygun maliyete benzer bir profil bulunabilir.Atletik, fizikli iyi stoper ama bu paraları edecek bir stoper olduğunu düşünmüyorum. Tekniği, topu oyuna sokması asla Davinson seviyesinde değil bence. Bu konuda milli takımda sorun da yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bize isteyeceğim stoper eğer sol ayaklı olması sorun olmayacaksa Lucumi olurdu bence daha uygun bizim oyuna. Sağ stoper ise Benfica maçında da çok beğenmiştim Eduardo Quresma olurdu sağ bekte oynatabiliriz zaman zaman.
:red:Dansonun tip stoper olmaya müsait değil. Iq sorunu var gibi, 2 seneye patates olur
Lens Danso'yu 25'e satmak üzere anlaşmıştı zaten Roma ile ama herifin kalp sıkıntısı çıkınca patladı transfer. 15-20 bandına ikna olabilirler mali açıdan buna hayır diyebilecek bir durumda olduklarını sanmıyom
Danso hatırlamıyorum ama bi takıma transfer olurken sağlık testinden geçememişti, kasık bölgesindeymiş sakatlığı. Geçenlerde bi spor programında daha daha duydum
Kasık yanlışAdam mefta sanırım
Kasık diye biliyorum ben, kasık sakatlığıda genellikle kronik oluyor, çok berbat bi sakatlıkAdam mefta sanırım
Tam hatırlamıyorum ama olabilir, 25 milyona böle bi risk alınır mı, tam da bizim andavallara göre bir iş. koç-acun. Zaten normal herhangi bir transfer yapamazlar Avrupadan, mümkünü yok geleceği olan vizyon sahibi potansiyelli herhangi futbolcu değil canlı organizma bile gelmez bunlara.Kasık yanlış
Kalp sıkıntısı
Ameliyat da oldu sene başında
25 hayatta verilmez ama bence 15+5 gibi bitebilirTam hatırlamıyorum ama olabilir, 25 milyona böle bi risk alınır mı, tam da bizim andavallara göre bir iş. koç-acun. Zaten normal herhangi bir transfer yapamazlar Avrupadan, mümkünü yok geleceği olan vizyon sahibi potansiyelli herhangi futbolcu değil canlı organizma bile gelmez bunlara.
yunusun parlaması boey gibi tesadüf. nasıl dübua ve körmar aynı anda sakatlandıysa, zalewski gelse yunusun Ysinin esamesi okunmuycaktı. keyif meselesi de Osimhen gelmese Ksinden söz edebileceğimiz bişey değildi. ayrıyetten de bir adet kepaze, bir adet de sakat bek alarak osimhen icardi birlikte oynayabilsin diye geçtiğimiz 3lü nizam da keyif unsuruna katkıda bulundu. yani öyle garibanlar gönderildi diye planlı proğramlı bir keyif çatma durumu olmadı, tamamiyle eğri ve doğrunun birbirine denk gelerek iç içe geçmesinden oluşan bir vaziyet.
Hala aynı danso. Sadece forum ve sosyal medyada çoğu insanın boey’den ötürü siyahi savunmacı fetişi var. Sanıyorlar ki Fransa’dan gelen her topçu boey gibi çıkacakBu Danso ne ara böyle değerli ve iyi bir stoper olmuş.
En son Augsburg'da izlediğimde sakar ve vasat herifin tekiydi.