Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
top falan ezmiyordu takımın kalanı laglıyordu resmen

top ezme standardın ne bilmiyorum ama bu sezon bile ara ara herife off ya bencil oynuyor falan diyenler çıkıyor verimli hücumcu olmayı öğrenmek oynaya oynaya olacak bir şey. yaratıcı oyuncu arada risk de alacak bu zaruri bir şey

kerem çok bir şey mi oynadı o ilk dokuz maçta da vazgeçilmez oldu örneğin. rashica solak olsa bu sefer kerem kulübeye hapsolacaktı. bi de siyaset işini iyi biliyor hemen icardi'ye yanladı

lestır'dan önce de böyleydi bu adam, tabii biraz gelişmiştir ama bambaşka bir herif olmadı
Ali zorlama bence bu konuyu. Yunus o zaman iyi oynamiyordu. Nedenini bilmiyoruz. Belki guveni eksikti, belki teknik direktorun taktigine uyum saglayamadi, belki oynadigi kisilerle uyumu iyi degildi, belki futbol mantalitesi bugunkunden cok farkliydi vs vs. Ama iyi oynamamisti sonuc olarak. Zaten uygun takimlara kiralanmasini cok istiyorduk ve oldu. Bir seyler bariz sekilde gelisti cocukta. Cok da guzel oldu iste. :)

Ali zorlama bence bu konuyu. Yunus o zaman iyi oynamiyordu. Nedenini bilmiyoruz. Belki guveni eksikti, belki teknik direktorun taktigine uyum saglayamadi, belki oynadigi kisilerle uyumu iyi degildi, belki futbol mantalitesi bugunkunden cok farkliydi vs vs. Ama iyi oynamamisti sonuc olarak. Zaten uygun takimlara kiralanmasini cok istiyorduk ve oldu. Bir seyler bariz sekilde gelisti cocukta. Cok da guzel oldu iste. :)
İyi oynuyodu

Daha doğrusu iyi başlayıp düşmüştü ama takım kötüydü zaten

O kötü takımın açık ara en iyi hücumcusu idi oynadığı periyotta Mertens ile beraber

Dediğim gibi açın Antalya maçını falan izleyin ben dün gibi hatırlıyom

Lens dansoya 25 istiyormuş bir stopere o kadar vermezler taraftarlarini oyaliyorlar yine
Atletik, fizikli iyi stoper ama bu paraları edecek bir stoper olduğunu düşünmüyorum. Tekniği, topu oyuna sokması asla Davinson seviyesinde değil bence. Bu konuda milli takımda sorun da yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bize isteyeceğim stoper eğer sol ayaklı olması sorun olmayacaksa Lucumi olurdu bence daha uygun bizim oyuna. Sağ stoper ise Benfica maçında da çok beğenmiştim Eduardo Quresma olurdu sağ bekte oynatabiliriz zaman zaman.

Atletik, fizikli iyi stoper ama bu paraları edecek bir stoper olduğunu düşünmüyorum. Tekniği, topu oyuna sokması asla Davinson seviyesinde değil bence. Bu konuda milli takımda sorun da yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bize isteyeceğim stoper eğer sol ayaklı olması sorun olmayacaksa Lucumi olurdu bence daha uygun bizim oyuna. Sağ stoper ise Benfica maçında da çok beğenmiştim Eduardo Quresma olurdu sağ bekte oynatabiliriz zaman zaman.
Zaten davinson gibi olsa bile 25 çok bir stoper için ya bence tabii bu ama stopere o kadar para vermem yani. Dedigin gibi daha uygun maliyete benzer bir profil bulunabilir.

Danso hatırlamıyorum ama bi takıma transfer olurken sağlık testinden geçememişti, kasık bölgesindeymiş sakatlığı. Geçenlerde bi spor programında daha daha duydum

Wesley Fofana sezonu kapatmış yine. Yazık olmuş çocuğa adam manyak stoper ama bir türlü belini doğrultamadı geldiğinden beri. Chelsea de stoper arayacak ve satmadan alamıyolar. Belki Skriniar'a sulanırlar

Herhalde Nkunku Disasi Chukwuemeka falan da satılabilir gerçi

Lens Danso'yu 25'e satmak üzere anlaşmıştı zaten Roma ile ama herifin kalp sıkıntısı çıkınca patladı transfer. 15-20 bandına ikna olabilirler mali açıdan buna hayır diyebilecek bir durumda olduklarını sanmıyom

Danso hatırlamıyorum ama bi takıma transfer olurken sağlık testinden geçememişti, kasık bölgesindeymiş sakatlığı. Geçenlerde bi spor programında daha daha duydum

Adam mefta sanırım

Ertan aston villanın sağa sola kim denk gelirse çakmak istediği diego için febe bilgi aldı demis

Kasık yanlış

Kalp sıkıntısı

Ameliyat da oldu sene başında
Tam hatırlamıyorum ama olabilir, 25 milyona böle bi risk alınır mı, tam da bizim andavallara göre bir iş. koç-acun. Zaten normal herhangi bir transfer yapamazlar Avrupadan, mümkünü yok geleceği olan vizyon sahibi potansiyelli herhangi futbolcu değil canlı organizma bile gelmez bunlara.

Bu Danso ne ara böyle değerli ve iyi bir stoper olmuş.

En son Augsburg'da izlediğimde sakar ve vasat herifin tekiydi.

Tam hatırlamıyorum ama olabilir, 25 milyona böle bi risk alınır mı, tam da bizim andavallara göre bir iş. koç-acun. Zaten normal herhangi bir transfer yapamazlar Avrupadan, mümkünü yok geleceği olan vizyon sahibi potansiyelli herhangi futbolcu değil canlı organizma bile gelmez bunlara.
25 hayatta verilmez ama bence 15+5 gibi bitebilir

O da zaten büyük risk ama her transfer bir miktar risk barındırır

Fb'nin Danso'dan daha kalite bir stoper alması zor o yüzden razı olabilirler bu riske

yunusun parlaması boey gibi tesadüf. nasıl dübua ve körmar aynı anda sakatlandıysa, zalewski gelse yunusun Ysinin esamesi okunmuycaktı. keyif meselesi de Osimhen gelmese Ksinden söz edebileceğimiz bişey değildi. ayrıyetten de bir adet kepaze, bir adet de sakat bek alarak osimhen icardi birlikte oynayabilsin diye geçtiğimiz 3lü nizam da keyif unsuruna katkıda bulundu. yani öyle garibanlar gönderildi diye planlı proğramlı bir keyif çatma durumu olmadı, tamamiyle eğri ve doğrunun birbirine denk gelerek iç içe geçmesinden oluşan bir vaziyet.

Heis hocanın başarısını golgelemek amacında devilim ama sırf osimhen firsati olusmasa şu an yine Okan hoca tartışılıyordu Osimhen çok kişiyi dokunulmaz yaptı bu sezon hocadan başkana hatta bazı topçulara.. Düşünsene osimhen yok İcardi sakat ama nasıl bir sakatlığı oldu bile hala tam açıklanmıyor ne zamana döneceği belirsiz

Bu Danso ne ara böyle değerli ve iyi bir stoper olmuş.

En son Augsburg'da izlediğimde sakar ve vasat herifin tekiydi.
Hala aynı danso. Sadece forum ve sosyal medyada çoğu insanın boey’den ötürü siyahi savunmacı fetişi var. Sanıyorlar ki Fransa’dan gelen her topçu boey gibi çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt