- 22 Ağustos 2010
- 33.981
- 39.500
- 3.193
Müthiş bir tanımlama. Bravo.türkiyenin en zengin kırosundan beklenecek tek hamle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş bir tanımlama. Bravo.türkiyenin en zengin kırosundan beklenecek tek hamle
Artik kara para legal legal konusuluyor oldu. Inanilir gibi degil.Al Nassr'ın ilk görüşmelerin ardından En-Nesyri için el yükselterek teklifini 34 milyon euroya çekti. Fenerbahçe, En-Nesyri için 40 milyon euroda diretiyor. (Sabah)
Lemina çekip defansa mı atalım diyorsun?La şabab leminayı 4e alıyomuş
Kiralık skriniara 5 ay 5m vermeye çalışacağına leminayı git al bonservisiyle
3lü oynayacaksan ortada ve sağda oynar,osda ztn oynar,tor a bişey olursa da onun yerine oynar,tor ve sarayla beraberde oynar,boyu uzun,dribling eksikliğini giderecek,dribling yapana dur diyecek, bizi ve ligi biliyo,aidiyeti yüksek,yaş ve performans tam kıvamında,sakatlık problemini atlatmış
Sonra da yönetimle teknik ekibe niye sövdün oluyo bu duruma sövmekten başka napabiliriz ki
Berke denen kuşun işi yok gs de. Saçma sapan işlerle uğraşmasın bizimkiler yineBerkenin peşine düşene kadar adanin genç bebesini kovalasak çoktan almıştık.
Çocuk 15 yaşında berkeden tek eksiği 10 yaş
Alalım bile demiyorum aslında ama son durumu belli olmayan,bonservisiyle alamayacağın,oyuna uyacağı belli olmayan ve 5 m vereceğin skriniardansa aynı paraya lemina gibi birini 4e bonservisiyle almak çok daha akıllıca yazdığım detaylar neticesindeLemina çekip defansa mı atalım diyorsun?
Mantığını anladım lakin haberler doğruysa Al Shabap çok yüksek maaş verecekmiş artık bu saatten sonra istesen de alamazsınAlalım bile demiyorum aslında ama son durumu belli olmayan,bonservisiyle alamayacağın,oyuna uyacağı belli olmayan ve 5 m vereceğin skriniardansa aynı paraya lemina gibi birini 4e bonservisiyle almak çok daha akıllıca yazdığım detaylar neticesinde
Sançez-lemina-apo
Sançez-apo
Tor-lemina-sara
Sançez-apo
Lemina-sara
Kaan-sançez-apo-jakobs
Barış-tor-lemina-sara-yunus
Osi
Sançez-apo
Kaan-lemina
Her şekilde fayda alabilirsin,kaanı apoyu toreirayı sarayı hatta sançezi bile nispeten backuplayabilir
Şabab devletin desteklediği 4 takımın dışındaymışMantığını anladım lakin haberler doğruysa Al Shabap çok yüksek maaş verecekmiş artık bu saatten sonra istesen de alamazsın
Ceviride mi hata var yoksa napoli mal mı? Osimhen daha değerli rasford'dan bunlar para vermek yerine para almaya mı karar vermişler rasford transferinden.