Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga oluru varsa Lemina çok güç katar yoklanmalı yav

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

La şabab leminayı 4e alıyomuş

Kiralık skriniara 5 ay 5m vermeye çalışacağına leminayı git al bonservisiyle

3lü oynayacaksan ortada ve sağda oynar,osda ztn oynar,tor a bişey olursa da onun yerine oynar,tor ve sarayla beraberde oynar,boyu uzun,dribling eksikliğini giderecek,dribling yapana dur diyecek, bizi ve ligi biliyo,aidiyeti yüksek,yaş ve performans tam kıvamında,sakatlık problemini atlatmış

Sonra da yönetimle teknik ekibe niye sövdün oluyo bu duruma sövmekten başka napabiliriz ki
Lemina çekip defansa mı atalım diyorsun?

Berkenin peşine düşene kadar adanin genç bebesini kovalasak çoktan almıştık.
Çocuk 15 yaşında berkeden tek eksiği 10 yaş

Turkcell Zuper ligde bir stopere 25m verilmez

Lemina çekip defansa mı atalım diyorsun?
Alalım bile demiyorum aslında ama son durumu belli olmayan,bonservisiyle alamayacağın,oyuna uyacağı belli olmayan ve 5 m vereceğin skriniardansa aynı paraya lemina gibi birini 4e bonservisiyle almak çok daha akıllıca yazdığım detaylar neticesinde

Sançez-lemina-apo

Sançez-apo
Tor-lemina-sara

Sançez-apo
Lemina-sara

Kaan-sançez-apo-jakobs
Barış-tor-lemina-sara-yunus
Osi

Sançez-apo
Kaan-lemina

Her şekilde fayda alabilirsin,kaanı apoyu toreirayı sarayı hatta sançezi bile nispeten backuplayabilir

Alalım bile demiyorum aslında ama son durumu belli olmayan,bonservisiyle alamayacağın,oyuna uyacağı belli olmayan ve 5 m vereceğin skriniardansa aynı paraya lemina gibi birini 4e bonservisiyle almak çok daha akıllıca yazdığım detaylar neticesinde

Sançez-lemina-apo

Sançez-apo
Tor-lemina-sara

Sançez-apo
Lemina-sara

Kaan-sançez-apo-jakobs
Barış-tor-lemina-sara-yunus
Osi

Sançez-apo
Kaan-lemina

Her şekilde fayda alabilirsin,kaanı apoyu toreirayı sarayı hatta sançezi bile nispeten backuplayabilir
Mantığını anladım lakin haberler doğruysa Al Shabap çok yüksek maaş verecekmiş artık bu saatten sonra istesen de alamazsın

Herife 4 bons verip hayvan gibi maaş verecekler muhtemelen yaw. Yoksa bizi de geçelim, herhangi bir avr kulübü de 4 kağıda lemina'yı alırdı ki?

Emmanuel Agbadou > Wolves

20 milyon euro

Mantığını anladım lakin haberler doğruysa Al Shabap çok yüksek maaş verecekmiş artık bu saatten sonra istesen de alamazsın
Şabab devletin desteklediği 4 takımın dışındaymış

Terime transfer yok öyle gel demişler güya

Kadrolarıda keçiörengücü kıvamında olunca 4-5 üstü verirler mi bilemedim resmileşirse anlarız

napoli de eşekti rashfordu kabul etsin, gerçi iş osimhen'de bitiyor gitmiyorum bi yere dedikten sonra fıs

Ceviride mi hata var yoksa napoli mal mı? Osimhen daha değerli rasford'dan bunlar para vermek yerine para almaya mı karar vermişler rasford transferinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt