Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muthis performans gercekten. daha once ligue 1'de bu ulasilmaz rakamlara ulasan topcular:

thjis dallinga
jeremy le douaran
arnaud muinga
benjamin bouregeaud
franck honorat
jo hwang
elye wahi
tino kadewere
dario benedetto

hepsi mukemmel kariyerler.

Iyi geceler:

1000006797.jpg

Bence bugün taktik teknikten de ziyade fiziken de tokat yedik Göztepeden. Takım kağnı gibi mika ve romulo gibi fizik kapasitesi yüksek atletik topculara hayır dememiz mümkün değil.

Mikayi bumut ve mason istememiş yorumları okuduğum kadarıyla. Ikisinin Sara başlığındaki ilk 60sayfaya yazdıkları postları okuyabilirsiniz. Büyük yanildiktan sonra insan yorum yaparken biraz temkinli konuşur yaw

Merhaba arkadaşlar. Şimdi uyandım. Rüyamda TV'lerde son dakika haberi geçiyorlardı Muhammed salah Galatasarayda diye🤩

Bence bugün taktik teknikten de ziyade fiziken de tokat yedik Göztepeden. Takım kağnı gibi mika ve romulo gibi fizik kapasitesi yüksek atletik topculara hayır dememiz mümkün değil.

Mikayi bumut ve mason istememiş yorumları okuduğum kadarıyla. Ikisinin Sara başlığındaki ilk 60sayfaya yazdıkları postları okuyabilirsiniz. Büyük yanildiktan sonra insan yorum yaparken biraz temkinli konuşur yaw

Ligdeki her takım göztepe ve samsun gibi oynasa biz young boys gibi takımlara elenmezdik. Takım evrim geçiremiyor rakipler yavaş diye ona göre şekil alıyor formumuz. Şu elin 10 milyonluk bütçeli takımlarının gelip bizi madara etme sebebi bu. Her maçı böyle adamların çünkü. O yüzden uefa hayali kuranlara daha çok uzağız diyorum mümkün değil hala çok ağır bir takımız bu transferle değil ligin düzelmesi ile gerçekleşir.

Sınırlama olmasa Samsun'dan holse'yi isterdim. O herif bizim pres oyununa acayip yatkın mertens pek birakacak gibi durmuyor birbirlerini yedeklerlerdi.

Mika olur da gelirse ve iyi oynarsa bir daha Mason Okan'in yorumlarini pek dikkate almayalim. Duygusal dusunuyor demek ki deriz.

Paylaşıldı mı gece bilmiyorum ?

Barcada sürekli gol bölgesinde takılıyodu lewayla, özetlerde lewadan daha çok bunun pozisyonları oluyodu

Ama pek sıcak bakmıyorum tempo itibariyle,biraz da gelmem gelmem diyip şu an city şutlamaya çalışınca gelirim ayağı yapmasını kabul etmiyorum

Hakan ç de böyle tsye imza atan bi tipti tvde bize yanlıyodu açık açık sonra bi milan bi inter orda bi yer ediniş derken trye dönmeyi düşünmüyorum oldu şimdi,2 sene sonra inter şutlamak istesin yine başlar gsliyim demeye

Burası bitik halleriyle gelip jübile yapalım diyecekleri cruz azul ,el nacional falan değil

Bilemiyorum sezon genelini çok detaylı izlemedim bizim o alıştığımız İlkay gibi değildi belki mecburiyetten o bölgede kullanıldı veya bana öyle maçları denk geldi..

Ligdeki her takım göztepe ve samsun gibi oynasa biz young boys gibi takımlara elenmezdik. Takım evrim geçiremiyor rakipler yavaş diye ona göre şekil alıyor formumuz. Şu elin 10 milyonluk bütçeli takımlarının gelip bizi madara etme sebebi bu. Her maçı böyle adamların çünkü. O yüzden uefa hayali kuranlara daha çok uzağız diyorum mümkün değil hala çok ağır bir takımız bu transferle değil ligin düzelmesi ile gerçekleşir.

Tespitin buyuk bolumu dogru, ama Kopenhag Molde Young Boys gibi takimlar icin.

Biz Manu Tottenham gibi takimlarla oynayacagiz muhtemelen, o yuzden şansımız var bence.

Orta sahaya bu adamın genç halini bulmamız lazım.
Scoutlar göreve !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt