Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besiktasa bile yenilen lyon'da 15 dk sure bulabilen mika çöpünü bize 20 milyona sokmaya çalışıyorlar.
Benim düşüncem biz 20 falan vermiyoruz.Bence daha az veriyoruz.
Aksi taktirde lyon bu paraları kabul eder diye düşünüyorum.
Ayrıca mika gelirse üçlüye dönmemiz lazım.
Niye hala dörtlü oynuyoruz anlamıyorum.
Mikayla birlikte çift forvet olacak ve orta ikilimiz bence uygun değil ve çok zorlanacağız.üstelik Birde kanatlar barış ve yunus..Verimlerini tamamen düşüreceğiz.

Bizim kesinlikle orta saha almamız lazım.
Mesela mikayı aldığımız senaryoda Üçlüde bile miKa-osimen ve alınacak 8,5 tarzı orta saha oynar ileride.Bu düzen hem sara-torreriayı rahatlatır hemde yunus ve barışın defanstaki zaafiyetini bir nebze giderir.

Muslera-sanchez-skriniar-jakops
-barış-Sara-tırreria-transfer-yunus
Mika-osimen

Yedek orta saha bakmamamız bana çok garip geliyor. Torreira ve Sara’ya Allah korusun bir şey olsa yarısını bile verecek adam yok elimizde. Mikadan daha elzem bence

cherki atalanta ile mukave yapmaga yakın gorunuyor

mikautze hadisesini bi manada etkileyebilir bu hadise

Tansel Taşanlar kim ve P4 otopark ne yaw ? :crushed:

Bence bugün taktik teknikten de ziyade fiziken de tokat yedik Göztepeden. Takım kağnı gibi mika ve romulo gibi fizik kapasitesi yüksek atletik topculara hayır dememiz mümkün değil.

Mikayi bumut ve mason istememiş yorumları okuduğum kadarıyla. Ikisinin Sara başlığındaki ilk 60sayfaya yazdıkları postları okuyabilirsiniz. Büyük yanildiktan sonra insan yorum yaparken biraz temkinli konuşur yaw

Saraya forumun hepsi sallarken, yav durun manyak mısın 2 maç oldu daha da yazmıştım ama görülmemiş demek ki

ironi yapmış reis de, yine de görmek istemediklerini görmüyor sami kral
1736069172224.webp

Sağ bek ve üçlüde sağ stoper oynayabilecek biri Mikautadze transferinden daha önemli artık rahatlıkla 20-25 milyon bonservis bedellerini verebiliyorsak savunmayada bir el atmak gerekiyor orta sahada gerekiyor Sara-Torreira rahatlıkla 90 dk çıkarıyor ama alternatifleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt