Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Victor Hugo denince Trabzonlu defans Victor Hugo sanmistim şrfsiz Messi gibi gol atacaktı Allah'tan jakobs engelledi

Anadolu takımlarının scout yapması daha kolay. Goztepenin getirdikleri herifleri biz almaya çalışsak muhtemelen X5 fiyat çekecekler.
Eskileri toplamak yerine böyle transfer yapsalar lig güzelleşir de aynı tdler gibi bir topçu on Anadolu takımını dolaşmadan emekli olmuyor.
Rize'nin kadroya bak mesela

Mikautadze 20 milyon euroluk oyuncu mudur? Fazla izlemediğim için bir yorumum yok.

Sizi bilmem ama ben çok yönlü oyuncularla eksik bölgeleri yama yapmaktan sıkıldım. As yabancı sağ bek ve yerli yedek sol bek istiyorum. Galatasaray kadrosunda 4 tane futbolu bilen gerçek bek olmak zorunda. Kaan sağ bek değil, Berkan sol bek değil
Jelert'in fiziği yok. Diğerleri hücum oyuncusu. Jakobs hariç bekimiz yok.

Nafi zaten dua ediyor Mikau'yi Galatasaray almasin diye. Kendisi yemin etmis.
Kendini haklı çıkarmak için dua ediyor yaw. Sene başında o fiyata alınmaz dediği oyuncular hep o fiyatlara gitti, sadece daha iyi takımlar isteyince onlar almış oldu

Romulonun hala yeterince gündem yapılmadığını düşünmüyorum herif haaland gibi yaw. Vurduğunu deviriyor ve aşırı süratli.

ilkayı istemiyorum ben ya sezon başında gelseydi tamamdı da zaten 34 yaşında oldu ben gsliyim ayağına gelip emekli ikramiyesi alacak bizden resmen...

Tugay Kerimoğlu tier kaç?
02.webp

Listede ya tek isim var yada mika yem başka adamlarla pazarlık yapılıyor.

Fikstür sıkışmaya başlıyor hemen 13 ocak'ta oyuncular gelip elimizi güçlendirmeliler yoksa Nisan'da takıma katılacak adama ihtiyacımız yok zira fikstür zaten rahatlamış olacaktır. Ocak ve Şubat önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt