Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nisan'da transfer mi yapilabiliyor?Fikstür sıkışmaya başlıyor hemen 13 ocak'ta oyuncular gelip elimizi güçlendirmeliler yoksa Nisan'da takıma katılacak adama ihtiyacımız yok zira fikstür zaten rahatlamış olacaktır. Ocak ve Şubat önemli.
Görmedim
Cunku trde oynuyor ve tr liginden adam alinmaz hoju yaaRomulonun hala yeterince gündem yapılmadığını düşünmüyorum herif haaland gibi yaw. Vurduğunu deviriyor ve aşırı süratli.
35 diyor beyinsizlerYav analarına söveceğim. S çekip görüşmeleri sonlandırsınlar. Ne vereceğiz? 30 milyon mu?
fenerli degilmi bu eleman nezaman haberlerini görsem sürekli gs aleyhınde haberler veriyor ,gs sözlüktede görmustum fenerli filan diyeNafi zaten dua ediyor Mikau'yi Galatasaray almasin diye. Kendisi yemin etmis.
Hangi takimini tuttugunu bilmiyorum . Fransiz futbolundan guzel roportajlari oluyor + iyi ceviriyor cogu haberleri. Habercilik bakimindan kendisini takip ederim ama surekli iyi ve genc oyuncularin Turkiye'ye gitmez alamazlar demesi uyuz ediyor insani.fenerli degilmi bu eleman nezaman haberlerini görsem sürekli gs aleyhınde haberler veriyor ,gs sözlüktede görmustum fenerli filan diye
engelleyin geçin en iyisi
O sırada ikinci ve dördüncü ligden gelip tr futbolunun kaderini değiştiren barış ve keremCunku trde oynuyor ve tr liginden adam alinmaz hoju yaa
Danke cenkerim senden nbrNaber Caferim
genelleme olarak anlama da, ben de anadolu takımlarında parlayan yabancı hücum oyuncularına karşı temkinli olma taraftarıyım.Cunku trde oynuyor ve tr liginden adam alinmaz hoju yaa
Etiketin bildirimi gelmemiş kanks kusura bakmayasın.İlkay gelirse buraya yatmaya gelir
Hangi takimini tuttugunu bilmiyorum . Fransiz futbolundan guzel roportajlari oluyor + iyi ceviriyor cogu haberleri. Habercilik bakimindan kendisini takip ederim ama surekli iyi ve genc oyuncularin Turkiye'ye gitmez alamazlar demesi uyuz ediyor insani.
Hangi takimini tuttugunu bilmiyorum . Fransiz futbolundan guzel roportajlari oluyor + iyi ceviriyor cogu haberleri. Habercilik bakimindan kendisini takip ederim ama surekli iyi ve genc oyuncularin Turkiye'ye gitmez alamazlar demesi uyuz ediyor insani.
En başta da menajer ağlarına mensup hanutçu td'leri ve yönetimleri futboldan temizlemek lazım. Siyasilerle, YAPI krediyle işi olmayan takımlar takır takır top oynuyor ayrıca ligde.Anadolu takımlarının scout yapması daha kolay. Goztepenin getirdikleri herifleri biz almaya çalışsak muhtemelen X5 fiyat çekecekler.
Eskileri toplamak yerine böyle transfer yapsalar lig güzelleşir de aynı tdler gibi bir topçu on Anadolu takımını dolaşmadan emekli olmuyor.
Rize'nin kadroya bak mesela
Ula sen gurbo musunDanke cenkerim senden nbr