Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikstür sıkışmaya başlıyor hemen 13 ocak'ta oyuncular gelip elimizi güçlendirmeliler yoksa Nisan'da takıma katılacak adama ihtiyacımız yok zira fikstür zaten rahatlamış olacaktır. Ocak ve Şubat önemli.
Nisan'da transfer mi yapilabiliyor?

13 Ocak'a transfer bekleme zaten biz ne zaman erken transferleri bitirdik? Elinde nakit para yoksa bu tur transferleri erken bitirmek zor. En fazla 1 oyuncu gelebilir o tarihe kadar hatta o bile zor.

Hep aynı hikayeler son güne kadar Mikautadze için uğraşırız son gün panik transferi gelir

fenerli degilmi bu eleman nezaman haberlerini görsem sürekli gs aleyhınde haberler veriyor ,gs sözlüktede görmustum fenerli filan diye
engelleyin geçin en iyisi
Hangi takimini tuttugunu bilmiyorum . Fransiz futbolundan guzel roportajlari oluyor + iyi ceviriyor cogu haberleri. Habercilik bakimindan kendisini takip ederim ama surekli iyi ve genc oyuncularin Turkiye'ye gitmez alamazlar demesi uyuz ediyor insani.

Bu arada mika denen herife hadi eyvallah diyip kalkmak lazım.

Kime el atsan 3 katı para istiyorlar.

Hangi takimini tuttugunu bilmiyorum . Fransiz futbolundan guzel roportajlari oluyor + iyi ceviriyor cogu haberleri. Habercilik bakimindan kendisini takip ederim ama surekli iyi ve genc oyuncularin Turkiye'ye gitmez alamazlar demesi uyuz ediyor insani.

Bu oyuncuyu izledin mi? Mika'nın alternatifi olur mu? Marsilya sezon başında almış ama De Zerbi ile yedek olmuş son Lille maçında kadroda yokmuş.

Galatasaraylı da biraz uyuz bir tip.Doğrucu davut gibi birşey

Anadolu takımlarının scout yapması daha kolay. Goztepenin getirdikleri herifleri biz almaya çalışsak muhtemelen X5 fiyat çekecekler.
Eskileri toplamak yerine böyle transfer yapsalar lig güzelleşir de aynı tdler gibi bir topçu on Anadolu takımını dolaşmadan emekli olmuyor.
Rize'nin kadroya bak mesela
En başta da menajer ağlarına mensup hanutçu td'leri ve yönetimleri futboldan temizlemek lazım. Siyasilerle, YAPI krediyle işi olmayan takımlar takır takır top oynuyor ayrıca ligde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt