Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saraya da hiç ısınamamıştın

saraya ilk maçı hariç hiç çemkirmedim
ki çemkirmeyecek gibi değildi herif 30 dakika boyunca geri ve yan pasdan hariç hiçbirşey göstermedi
genel olarak sadece parasından temkinliydim

bu herifi direkt istemiyorum top kaybı istatistiğini ve muşmula suratını gördüm şimdiden NO

Ya vazgeçelim Mikadan alsınlar bir taraflarına soksunlar. Falcaodan sonra kimseyi deli gibi istemem artık. Adam akıllı 3 adam alıp yolumuza bakalım. Bence ismi çıkmamış bir kanat forvet ve orta saha alacağız.

Terzi: Galatasaray Lyon ile Mika’nın detaylarını konuşuyor. Top oyuncuda.

Istemiyor degil, alamaz diyor bizim icin yani oyuncunun TR'de is yok demeye getiriyor.

Lyon genelde 4-3-3 oynuyor ve bunu Lacazette'nin yedegi olarak tutuyorlar. Lacazette takimin yildizi/kaptani zaten kanatlarda baska oyunculari var o mevkilerde oynayacak o yuzden rotasyonda kullaniyorlar bunu da.

yaıv alper 21 çıkmış takım 25mi vermeyecek niye alamayalım

basbaya istemiyor gibi

Yazın da Fransız basınını bizim gazeteciler yalanlarken en sonunda ağlamışlardı, yönetimi suçlamışlardı. Akıllanmamışlar belli ki

yaıv alper 21 çıkmış takım 25mi vermeyecek niye alamayalım

basbaya istemiyor gibi
Hafta arasi yeni teklif daha yapacak bizimkiler 23'e kadar yolu var ondan sonra bitecek zaten pozitif ya da negatif.

Kendisi TR'ye gitmez diyor, tweetlerine bir bak bence. Galatasaray alamaz diyor kisaca.

Lyonda kalmak isterse kendi bilir. Belki de sene sonu kğme düşecek herifler

Yasin Paşa ile maça çıkmış. Yine Türk bir oyuncuya yurtdışı kolpası yapılmış.

miaukatzenin istatistikleri birebir kerem akturkoğlu özellikle top kayıpları çok can sıkıcı

bize yarıp yarıp gidecek adam lazım hızlı adam gerekiyor birazda fizik üstünlüğü olan biri

barış düşüşde

zaten ilkayda gelirse

yunus mertens ilkay sara gibi incecilerimiz var yeterli bence (ilkay gelirse)

Mikanın güncel maaşı ne kdr acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt