Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.567
- 6.807
- 2.493
Böyle bi haber vardi dün
Tugay daha öncesinde böyle bir topa girmiş miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bi haber vardi dün
30m vs kolpa hocam, 21-22 ye biter miaukatze gelmeye fitseLyon saçmalamış iyice. Başka alternatif yok mu hpcanın bi oyuncuya aşık olup illa o diye tutturması komik
Guzel ayaklar. Kac nummera?
Yok galiba, hatirlamiyomTugay daha öncesinde böyle bir topa girmiş miydi
Adiletten y yemis, yeni siparis ver yürolar bol zaten
Teşekkür ederim başkan. İlkay gelirse çok büyük katkı sağlar öyle boş düşüş yaşayan falan oyuncu değil her maçını izliyorum city kötü gidiyor diye öyle gözükmesi şaşırtmasınYok galiba, hatirlamiyom
En az 48,5Guzel ayaklar. Kac nummera?
Yani bide 0 verim aldığımız 4 yabancı var bunlardan çıkıp hadi saydığım isimler tuzlu geldi ise bilmiyorum abi git 1 milyona seri b lig2 bir yerden denemelik oyuncu al hiç yoktan iyi kötü bir şey görme şansımız olur kenarda Ziyech ve Yusuf'u boşa tutana kadar bu kadar amatorluk fazlaAynen hocaya kalmayıp yönetim almali. Bu adamlar sakatlanmasa bile robot değil
Son günde alınca öyle oluyor maalesef. Adam hemen imzaya gelsin bir sıkıntı olmasın diye fazladan verip iş bitiriyorlarSallai gelmek icin dünden raziydi, 1,7-2 arasi vs da imza atardi, neden bu kadar cok veriyoz anlamiyorum
Yunuslar yanılmazEkli dosyayı görüntüle 273773
Sundan demek istiyosun bize ha
Uzasin, 28 yasinda bi cacik olmamis herife gerek yok biz miaukatzeyi getirelimYa bu arias öldü mü noldu hicbir yere de gitmiyor
Cruzeiro almaya calisiyorYa bu arias öldü mü noldu hicbir yere de gitmiyor
Gitmez gibi, kariyerimi burda bitirmek istiyorum dediDemirbay gider mi?
Yorumlar cok olumlu taraftari falan da cok seviyor herifi 3-4 yil verim alinir gibiUzasin, 28 yasinda bi cacik olmamis herife gerek yok biz miaukatzeyi getirelim