Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanyadan cok kisi var,misal bundesligada bu denli takımların aglaması oluyormu hakemlerle ilgili ? yada bir takımı hedef almaları gibi şeyler
Burda da tek tük dogal olarak hakem tartismasi oluyor maclardan sonra vs ama öyle aglama, yok bizi hedef aldilar, yapi var falan asla yok öyle bisey

Mactan sonra hakemler cogu zaman cikiyo repörtaj veriyo macla ilgili poziyonlari anlatiyor kararini neden o sekil verdi diye, kurali vs anlatiyor

Var konusmalari da aciklaniyor gerek duyuluyorsa

Bizde olan olaylar burada imkansiz

Akan oyunda orta açmayı bilen kanat bek ne varsa almak lazım. Dün Osimhene çok üzüldüm ama düşününce Falcao, Mostafa, Icardi zamanlarında da bu dertten muzdariptik. Sonra city west ham özetini izledim Savinho Halaand'ın resmen kafasına ortalıyor topları. Böyle biri şart. Elinde fiziksel anomaliye sahip bir aygır var kullanamıyoruz
Caneri alalim 😊

Tugay daha öncesinde böyle bir topa girmiş miydi
İlkay Mertens yerine oynayabilir. Sara İlkay ikilisi orta sahayı baya ileri seviyeye taşır. 3lü oynarsak ikide forvet olur. Oshimen Mika. Oshimen İcardi. Her kombinasyona uyar. Ancak 3 lü oynamazsak forvetlerden biri yedek kalır. Stoper lazım bu durumda. Ki planlama bu şekilde. Tek soru işareti ilkay kaç sene hangi tempoda oynar. 2 sene oynasa yeter aslında ama bilemiyorum son durumunu takip etmedim

Mika denen herife 20 küsürler veriliyor kabul edilmiyorsa hiç düşünmeden 25 milyonu Enzo Millot'a sapla geç. O da cash para bu da. Belki kabul ederler.

Mika denen herife 20 küsürler veriliyor kabul edilmiyorsa hiç düşünmeden 25 milyonu Enzo Millot'a sapla geç. O da cash para bu da. Belki kabul ederler.
Aşırı doğru bir yorum. Enzo kabul ediyosa direk 25 i ona bağla. En az 40-50 geri dönüşü var. Mikadan daha gerçekçi bir potansiyeli var.

yokmu şu sallai alacak bir babayiğit bir takım ya
Biz neden aldık zaten anlamıyorum. Ne gerek vardı. Mevki olarakta doğru isim değil. Taraftar baskısı ile yapılan bir transfer. Oshimen alınmazsa zaten şuan yönetim gitmişti. İnanılmaz kötü bir yaz transfer dönemi geçirdik. Uçurumdan döndüren oshimendi. Tek doğru iş ise Sara. Oda hocanın ısrarı sanırım. Yönetim Sara ve Oshimen e dua etsin. Umarım bu dönemi düzgün geçirirler

Aşırı doğru bir yorum. Enzo kabul ediyosa direk 25 i ona bağla. En az 40-50 geri dönüşü var. Mikadan daha gerçekçi bir potansiyeli var.
Millot bize gelmek icin ikna olacagi bir senaryo göremiyom, stuttgartla anlasabiliriz gibi bi türlü ama herif gelmez.

Cok takim istiyor üst liglerden, bizi sececegini hic sanmiyorum. (üzülerek)

Nelsson -> Beşir Omaragic
Ziyech -> Millot
Yusuf -> No name herhangi bir dikine girebilen kanat bek. Patagonyadan bile olabilir. Güney amerika bunlarla dolu.

Gidip 30 yaşında isimli adamları kovalamaya gerek yok burada.

İcardi de dondurulacaksa no name bir orta saha alacaksın defansif özellikleri olacak. Göztepe buluyor sen nasıl bulamıyorsun.

Şu 3-4 hamle seni Nisanda şampiyon yapar uefada da yarı finali görürsün zaten

Biz neden aldık zaten anlamıyorum. Ne gerek vardı. Mevki olarakta doğru isim değil. Taraftar baskısı ile yapılan bir transfer. Oshimen alınmazsa zaten şuan yönetim gitmişti. İnanılmaz kötü bir yaz transfer dönemi geçirdik. Uçurumdan döndüren oshimendi. Tek doğru iş ise Sara. Oda hocanın ısrarı sanırım. Yönetim Sara ve Oshimen e dua etsin. Umarım bu dönemi düzgün geçirirler
Muhtemelen sağbek alamazsak koridoru kullanacak adam bu olacak

Millot bize gelmek icin ikna olacagi bir senaryo göremiyom, stuttgartla anlasabiliriz gibi bi türlü ama herif gelmez.

Cok takim istiyor üst liglerden, bizi sececegini hic sanmiyorum. (üzülerek)

Stuttgarti bile kolay ikna edemezsin. Adamlarin ambisyonu Porsche anlasmasi sonra baya yükseldi. Zaten Transfer harcamalarindan belli oluyor. Adamlar simdi 23-25 arasi satmak yerine yazina kadar tutup 18-20e satmayi tercih eder. Hele Avrupa siralarina o kadar yakinken.

Bu arada Mika buraya pek sicak degil gibime geliyor

kalmaktan daha cok yana

Yonetim biz seni sattik derse belki

m'tadze sezon sonuna kadar lyon'da mı kalmak istiyor, kalsın.
olmo için seferberlik ilan et. 6 ay kirala.

sene sonu m'tadze'ye yeniden bakarız.

Stuttgarti bile kolay ikna edemezsin. Adamlarin ambisyonu Porsche anlasmasi sonra baya yükseldi. Zaten Transfer harcamalarindan belli oluyor. Adamlar simdi 23-25 arasi satmak yerine yazina kadar tutup 18-20e satmayi tercih eder. Hele Avrupa siralarina o kadar yakinken.
Haberlere göre 18m cikis maddesi var, dogruysa eger bu parayi yatirirsan herif de gelmek istiyorsa stuttgart hic bisey yapamaz.

Ama dedigim gibi herif zaten gelmek istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt