- 1 Ağustos 2009
- 47.964
- 50.589
- 4.878
tekbir getiririmBrahim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekbir getiririmBrahim
Öyle bir sorunu yok adam oynuyor gayet.lisans sorunu nedeniyle dani olmo aklıma geliyor
barça'nın lisans çıkartamayacağı ile ilgili bi haber gördüm detayları bilmiyorumÖyle bir sorunu yok adam oynuyor gayet.
Sezon başıydı İlkay ayrıldı lisansı çıktı maçlarda oynuyor.barça'nın lisans çıkartamayacağı ile ilgili bi haber gördüm detayları bilmiyorum
Ne sorunu yav öyle bir sorun yok olmonunlisans sorunu nedeniyle dani olmo aklıma geliyor
Adamın lisansı var oynuyor.barça'nın lisans çıkartamayacağı ile ilgili bi haber gördüm detayları bilmiyorum
Sezon başıydı İlkay ayrıldı lisansı çıktı maçlarda oynuyor.
Ne sorunu yav öyle bir sorun yok olmonun
bugün emre özcan youtube videosunda bi lisans sorunundan bahsetti detayları bilmiyorum gidebilir falan dediAdamın lisansı var oynuyor.
Çok zor transfer değil mi bu. Çocuk geçen şl maçında döktürüyorduYaser Aspirilla Kolombiyalı.
Mertens'in penaltisinda bize muthis bir asist yapti Eren. Cok kaliteli(!) bir oyuncu.Okan hoca istiyorsa bir izleyelim. Tabi ne kadar vereceğiz o da var.
Ya sikilmadiniz mi ota boka her siyahi oyuncuya ayni muameleyi yapmaktan?Partey'in gerçek yaşı 34 filandır bu tarz oyuncuların sakatlık dönüşleri her zaman geriye atar ki geçmişine bakıncada kronik olduğu gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 272027
Adam sene başindan beri oynuyor ya ne lisansı barçanın bu lisansi yapamaz fakeleri de kelhancanin haberlerine döndü resmenbugün emre özcan youtube videosunda bi lisans sorunundan bahsetti detayları bilmiyorum gidebilir falan dedi